Osuusmaksun korkoa ei makseta vuodelta 2020


28.5.2021

Turun Osuuskaupan edustajisto on varsinaisessa kevätkokouksessaan 27.5.2021 päättänyt, että Turun Osuuskauppa ei maksa osuuspääomalle korkoa vuodelta 2020.

Turun Osuuskauppa on elinkaarensa siinä vaiheessa, jossa panostukset kohdentuvat ensisijaisesti toimipaikkojen kuntoon saattamiseen sekä palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen.

Viime vuosien aikana osuuskauppa on investoinut voimakkaasti omalle toimialueelleen rakentamalla uusia toimipaikkoja, kunnostamalla olemassa olevaa verkostoa ja parantamalla palveluja. Viimeisten viiden vuoden aikana Turun Osuuskaupan investoinnit ovat kohenneet yhteensä yli 180 miljoonaan euroon ja yksistään viime vuonna investoinnit olivat 52,4 miljoonaa euroa eli yli 8 prosenttia liikevaihdosta. Vuonna 2020 panostettiin erityisesti laajoihin aukioloaikoihin, verkkokaupan palveluihin sekä edullisen hintatason varmistamiseen. Samanaikaisesti  asiakasomistajille maksettiin Bonuksina 21,5 miljoonaa euroa.

Asiakasomistajien palkitseminen on edelleenkin osa osuustoiminnan ideologiaa. Asiakasomistajuudesta hyötyy edelleen monin tavoin ja asiakasomistajan etuihin voi tutustua laajemmin osoitteessa www.s-kanava.fi.