Oscar Pub & Grill avataan Original Sokos Hotel Hamburger Börsiin


15.5.2013

Legendaarisen ravintola- ja hotelliklassikon, Börsin, tarina alkoi jo v. 1895 kun Oscar Waldemar Aspelund aloitti ravintolatoiminnan avaamalla olutravintolan. Yli 115-vuotta myöhemmin Oscarin tarina saa uutta jatkoa.

Uusittu Ravintola Oscar Pub & Grill avataan 15.5.2013 Turkuun Sokos Hotel Hamburger Börsiin. Kodikkaassa ja lämminhenkisessä Oscar Pub & Grillissä voit nauttia hyvät ruoat ja juomat eri huoneiden erilaisissa tunnelmissa oman fiiliksesi mukaan. Oscar tarjoa uuden vaihtoehdon myös myöhäisyön viihtymiseen Börsissä – voit jatkaa hauskaa iltaa pikkutunneille asti. Oscarissa viihdytään myös Puiston puolella lounaasta aamuyöntunneille.

– Perinteiseen brittipub-tunnelmaan kuuluvan rennon juoman ja ruokailun lisäksi voit nauttia Oscarin sisäterassilla vaikka usean ruokalajin nautinnollisen illallisen, kertoo ravintolaryhmänjohtaja Anssi Tähtinen ja jatkaa, että Börsin klassikoista ruokalistalla on edelleen mm. kuuluisat Börsin lihapullat ja listalle uudelleen nostettu Lohta Prince of Wales –suosikkiannos 70-luvun lopulta. Tämän päivän tyypillistä pub & grill -tarjontaa edustaa uusi ”The Grand Burger Börs”, jota ei voi jättää kokeilematta.

– Arkisin lounaaltamme löytyy aina maukas kotiruoka, päivän burger, salaatti ja pihvi, jotka voit nauttia itsellesi sopivaan aikatauluun, joko pubin puolella tai pöytiin tarjoiltuna, kertoo ravintolapäällikkö Harri Suominen, jolla on työkokemusta mm. Lontoon brittipubeista.
– Oscar Pub & Grillissä löytyy vaihtoehtoja lounastamiseen vaikka ostosten lomassa tai bisneslounaan merkeissä. Meillä ei kiristä pipo eikä kravatti, ravintolapäällikkö Harri Suominen naurahtaa.

Uudessa Oscarissa tuttua on vain nimi ja Börsin klassikot – tule viihtymään, Oscarissa se on hauskempaa.

 

Lisätietoja

Anssi Tähtinen, ravintolaryhmänjohtaja, puh. 010 764 5002, anssi.tahtinen@sok.fi

Harri Suominen, ravintolapäällikkö, puh. 010 764 5576, harri.suominen@sok.fi