Oma olo, hygienia, turvavälit, maskit – muista nämä asiat!


3.3.2021

Me Turun Osuuskaupassa huolehdimme siitä, että kaikki voisivat asioida turvallisesti ruuhkia ja tarpeettomia kontakteja välttäen ruokakaupoissamme sekä muissa toimipisteissämme. Turvallisuus on yhteinen asiamme, joten haluamme muistuttaa, miten jokainen asiakas voi omalta osaltaan estää taudin leviämistä.

 

 1. Ei kipeänä kauppaan
  Omaan olotilaan tulee kiinnittää nyt erityistä huomiota. Jos olo on nuhainen tai kurkku karhea, kauppaan ei tule nyt lähteä.  Voit tilata ruokaostokset joko kotiisi toimitettuna tai noutaa lähimmästä kaupasta.  Lisätietoa ja tilausohjeet löydät täältä 
 2.  Hygienia
  Kädet on hyvä pestä ennen toimipisteessä asiointia ja myös sen jälkeen. Toimipisteistämme löytyy lisäksi käsidesiä.  Pintoja puhdistetaan toimipisteissämme säännöllisesti ja hygieniasta huolehditaan korostetusti.
 3. Turvavälit
  Toimipisteiden lattiatarrat muistuttavat asiakkaita turvaväleistä, mutta asiaan täytyy kiinnittää huomiota vaikkei tarroja olisikaan. Kahden metrin turvavälistä tulee pyrkiä pitämään kaikissa tilanteissa kiinni.

  Nyt vaaditaan malttia ruokakaupassa

  Aina kun odotat omaa vuoroasi esimerkiksi kaupassa hedelmävaa’alle, palvelutiskille tai kassalle, muista pitää riittävästi etäisyyttä muihin. Kassallakaan ei ole kiire. Annetaan muiden pakata ostoksensa kaikessa rauhassa ja hoitaa asiointi loppuun.
  Kauppareissujen ajankohtaa kannattaa niin ikään pohtia. On hetkiä, jolloin hyllyjen välissä on väljempää. Laajoista aukioloajoistamme löytyy rauhallinen asiointiaika kaikille.

 4. Kasvomaskit
  Suosittelemme kaikille asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä. Suojautuminen koskee myös Turun Osuuskaupan omaa henkilökuntaa.