Obra kauppakeskus Myllyssä


2.11.2016

Raisiossa herkutellaan burritoilla, tacoilla ja meksikolaisilla salaateilla Obra Mexican Cantinassa

Täyteläisen kipakka, katukeittiöistä innoituksensa napannut meksikolaisruoka on nyt trendikästä sekä Suomessa että maailmalla, ja meksikolaiskeittiön suosio jatkuu.

Raision Myllyn Obra on helpon syömisen paikka, jossa annokset valmistetaan asiakkaan tilauksesta paikan päällä. Uudenlaisella ravintolakonseptilla Turun Osuuskauppa laajentaa kauppakeskuksen ravintoloiden palveluvalikoimaa. 
 
”Mausteiselle mutta raikkaalle meksikolaisruoalle on runsaasti kysyntää. Kuvaavaa on esimerkiksi se, että viime vuonna tehdyssä kouluruokatutkimuksessa suomalais-koululaisten neljänneksi suosituin kouluruoka oli tortillat”, sanoo kehityspäällikkö Mika Mertens SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

”Kauppakeskus Myllyn Obrassa meksikolaismakuihin pääsee helposti, ravintolaan voi pistäytyä kuin katuruokakeittiöön. Asiakas valitsee listalta mieluisan annoksen, ja se valmistetaan hänelle tuoreena paikan päällä. Asiakas voi itse vielä terästää annoksen mausteisuutta ravintolan maustepisteellä”, kertoo Turun Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

Obran valikoimista löytyy burritoja, tacoja ja tortilloja erilaisin täyttein sekä meksikolaisia burgereita ja salaatteja. Valikoimalla vastataan asiakkaiden toiveisiin aiempaa fiinimmästä pikaruoasta, jossa raaka-aineiden tuoreus on kunniassaan.  

Espanjan sana ”obra” tarkoittaa muun muassa näytelmää, teosta, taideteosta, työtä ja tekemistä. Ravintolan värikylläinen tila onkin kuin pienimuotoinen taideteos niin ruoan,  esillepanon kuin tilan puolesta.

Ravintola Obran konsepti on SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan käsialaa. Turun Osuuskaupalla on Myllyssä myös kahvila Coffee House, pikaruokaravintolat Tsiken ja Fafa’s, kotiruokaa tarjoava Kulman kuppila sekä ravintolat Rapido ja Rosso. 

 

Lisätietoja:

Mika Mertens, kehityspäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82845, mika.mertens@sok.fi

Mikko Eskelinen, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälät ja polttonestekauppa,Turun Osuuskauppa, puh. 010 76 45007, mikko.eskelinen@sok.fi