Nopeat Mifu-burritot


1.11.2017

Mifusta saat tuhdin burritotäytteen, joka sopii myös kasvissyöjälle. Valmista nopea kastike ja lisää kasvikset reiluina viipaleina suoraan burriton sisään. Mifu-burritot ovat helppoja kasattavia vaikka perheen pienemmille, kun kastikkeen tekee valmiiksi mikrossa lämmitettäväksi.

  • 4:lle
  • Vaikeusaste: helppo
  • Valmistusaika: 30 min


Kastike
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä
1 pkt (250 g) paprika-chili Mifu-suikaleita
1 prk (400 g) chilitomaattimurskaa
1 dl vettä
160 g maissia
2 tl juustokuminaa
1 rkl sokeria
suolaa
pippuria
chilirouhetta maun mukaan

4 isoa vehnätortillaa
100 g cheddar-juustoraastetta
1 avokado
2 tomaattia
½ ruukku salaattia
½ nippu tuoretta korianteria
1 prk (150 g) ranskankermaa

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista mifut kuumassa öljytyssä pannussa ja kuullota paistamisen loppuvaiheessa myös sipulit ja valkosipulit. Lisää chilitomaattimurska, vesi, maissit, juustokumina sekä sokeri ja anna kiehua 10-15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää halutessasi chilirouhetta. Lämmitä vehnätortillat mikrossa ja lisää keskelle kasa täytettä ja cheddarjuustoraastetta. Leikkaa päälle avokado- ja tomaattisiivuja, revi niiden päälle salaattia ja korianteria ja viimeistele ranskankermalla. Taita burritoksi. Kääri Mifu-burritot folioon ettet sotke paikkoja ja nauti.