Neljä Suomen Radisson Blu Hotellia TripAdvisor Hall of Fame:een


26.1.2015

S-ryhmän kansainvälinen hotelliketju sai jälleen tunnustusta menestyksekkäästä ”Yes I Can!” -palveluperiaatteestaan.

Neljä Radisson Blu -hotellia ovat saaneet TripAdvisorin vuoden 2015 ”Certificate of Excellence” -laatusertifikaatin. Palkitut hotellit ovat saaneet erinomaisia arvosteluja matkailijoilta verkon TripAdvisor -matkailusivustolla. Tämä on jälleen uusi tunnustus Radisson Blu:n vakiintuneelle ”Yes I Can!” -palveluperiaatteelle.

Yksi palkituista hotelleista on Radisson Blu Plaza Hotel Helsingissä. Hotelli on palkittu sertifikaatilla viitenä peräkkäisenä vuotena, ja se on siksi päässyt myös TripAdvisorin ”Certificate of Excellence” -sertifikaattien ”Hall of Fame” -kunniagalleriaan. Vuosien varrella lähes 1 000 matkailijaa on antanut arvionsa Plaza -hotellista TripAdvisorissa. Heistä yli 900 kuvailee hotellia ”erinomaiseksi” tai ”erittäin hyväksi”.

”Tämä on hieno saavutus, joka kertoo henkilöstömme tarjoaman palvelun korkeasta laadusta ja hotellivieraillemme taattavasta erinomaisesta kokonaiskokemuksesta”, iloitsee Tuomas Liewendahl, Radisson Blu Plazan hotellinjohtaja. ”Pyrimme aina tarjoamaan hotellivieraillemme ikimuistoisen kokemuksen, ja arvostamme suuresti asiakkaidemme positiivista palautetta. Se on merkki siitä, että olemme tehneet hyvää työtä. Kiitos kuuluu siis myös koko erinomaiselle henkilökunnallemme”.

Palkittuihin suomalaisiin Radisson Blu -hotelleihin kuuluvat myös Radisson Blu Royal -hotelli Helsingissä, Radisson Blu Marina Palace -hotelli Turussa, Radisson Blu -hotelli Espoossa sekä Radisson Blu -hotelli Oulussa.

20 vuoden koulutus hyödyttää asiakkaitamme…

Tämänpäiväiset palkinnot ovat jälleen uusi esimerkki siitä, mitä Carlson Rezidorin ”Yes I Can!” -palveluperiaate on saanut aikaan. Vuonna 1995 lanseerattu palveluperiaatteeseen pohjautuva ohjelma pyrkii kouluttamaan kaikki työntekijät tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua sekä onnistuneen hotellikokemuksen. Ohjelma koostuu useista työkaluista ja koulutusohjelmista, jotka kaikki työntekijät suorittavat 30 päivän kuluessa töiden aloittamisesta.

Radisson Blun 100 prosentin tyytyväisyystakuun mukaisesti ohjelma antaa kaikille työntekijöille myös vapauden toimia parhaaksi näkemällään tavalla, jotta tyytymätön asiakas saadaan jälleen iloiseksi.

”`Yes I Can’ -periaatteen perimmäisenä ajatuksena on tehdä kaikki asiakkaamme tyytyväisiksi. Koulutamme työntekijämme käyttämään omaa harkintaansa ja hyödyntämään kokemustaan, jotta asiakkaamme saavat erinomaista palvelua”, kertoo Tom Flanagan, Rezidor Hotel -konsernin Pohjoismaiden johtaja.

…ja työntekijöitämme

”Yes I Can!” -asenne ei ole poikinut vuosien varrella pelkästään lukuisia palvelupalkintoja, vaan se on tehnyt myös työntekijöistä tyytyväisempiä. Vuonna 2001 Carlson Rezidorin työntekijät raportoivat tyytyväisyysprosenttinsa olevan 79. Vuonna 2014 työntekijöiden tyytyväisyys oli kohonnut 87,5 prosenttiin.

”`Yes I Can!’ on paljon enemmän kun pelkkä iskulause. Siitä on kehittynyt elämäntapa meille, jotka työskentelemme yhdessä”, sanoo Suomen liiketoimintajohtaja Tomi Peitsalo. ”Vuoden 2015 aikana koulutusohjelmaa tullaan uudistamaan merkittävästi, ja odotan innolla sen kehittämistä tulevina vuosina.”