Naantalin Sale Etappi avataan torstaina


10.6.2015

Turun Osuuskauppa avaa torstaina 11.6.2015 klo 10 Naantalin Nuhjalassa sijaitsevan Sale Etapin täysin remontoituna.

Sale Etapin paikalla on aiemmin toiminut K-market, jonka liiketoiminnan TOK osti viime syksynä. Sale Etappia ovat avaamassa Naantalin kaupunginjohtaja Jouni Mutanen sekä Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Timo Hollmén.  

– Myymälä on alkuvuoden aikana remontoitu lattiasta kattoon ja kaikki myymäläkalusteet on uusittu. Myymälän remontissa on huomioitu energiatehokkuus ja näin valtaosa kylmäkalusteista on ovellisia tai kannellisia, kertoo ryhmäpäällikkö Mika Aaltonen.

– Sale Etappi täydentää TOK:n palveluverkostoa ja on hienoa, että voimme tarjota Nuhjalassa asiakasomistajille oman lähikaupan. Asiakas löytää Sale Etapin laajoista ja monipuolisista valikoimista kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon. Valikoimat ovat entistä paremmat ja kattavammat, varsinkin pakasteiden ja tuoretuotteiden lukumäärä on kasvanut merkittävästi. Lisäksi paistopisteestämme saa päivittäin tuoreita, paikan päällä paistettuja tuotteita. Ja mikä parasta, palvelemme asiakkaitamme pitkin aukioloajoin, Aaltonen jatkaa.  

Sale Etapissa työskentelee 10 henkilöä. Myymäläpäällikkönä toimii Lasse Pitkänen. – Myymälää on laitettu kuntoon yhdessä henkilökunnan kanssa ja odotamme avajaisia innolla. Henkilökuntamme on iloista ja palvelevaa ja moni heistä on asiakkaille jo entuudestaan tuttu.