Muutoksia Turun Osuuskaupan johtoryhmässä


21.12.2021

Turun Osuuskaupan marketkaupan toimialajohtaja ja johtoryhmän jäsen Mikko Junttila siirtyy 1.4.2022 alkaen Osuuskauppa PeeÄssän toimitusjohtajaksi. Uuden toimialajohtajan rekrytointi käynnistetään välittömästi.

Turun Osuuskaupan marketkauppaa lokakuusta 2019 lähtien menestyksekkäästi johtanut ja kehittänyt toimialajohtaja Mikko Junttila siirtyy 1.4.2022 alkaen Osuuskauppa PeeÄssän toimitusjohtajaksi ja saa johdettavakseen yhden Pohjois-Savon suurimmista yrityksistä. Noin 600 miljoonan euron liikevaihdolla Osuuskauppa PeeÄssä on lähes Turun Osuuskaupan kokoinen. Turun Osuuskaupassa Junttilan vastuulla ovat olleet kaikki Prismat, S-marketit ja Salet.

− Päivittäistavarakaupan toimivuus ja huoltovarmuuden turvaaminen ovat vaatineet koko henkilöstöltä venymistä pandemian aikana. Mikon johdolla olemme pystyneet turvaamaan tänä haastava aikana sekä asiakastyytyväisyyden että henkilöstön työtyytyväisyyden, samalla kun marketkauppamme liikevaihto on kasvanut kahdessa vuodessa yli 80 miljoonaa, toteaa Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen.

− Mikon panos oman toimialansa liiketoiminnan kehittäjänä ja johtoryhmän jäsenenä on ollut merkittävä. Onnittelemme Mikkoa tästä upeasta seuraavasta askeleesta uralla ja kiitämme häntä jo nyt siitä hienosta työstä, jota hän on tehnyt Turun Osuuskaupan marketkaupan kehittämiseksi erittäin haastavana ajanjaksona, jatkaa Antti Heikkinen.

Vahvaa kehitys- ja kasvustrategiaa toteuttavaan Turun Osuuskauppaan avautuu nyt todellinen näköalapaikka kaupan alan ammattilaiselle ja johtajalle, joka saa vastuulleen marketkaupan toimialan. Turun Osuuskauppa käynnistää uuden toimialajohtajan rekrytoinnin välittömästi.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003