Muutoksia Turun Osuuskaupan johtoryhmässä


26.2.2024

Turun Osuuskaupan johtoryhmän kokoonpanossa sekä vastuualueissa tapahtuu muutoksia 26.2.2024 alkaen, kun toimialajohtaja Mikko Eskelinen ja henkilöstöjohtaja Terhi Lautkankare jättävät tehtävänsä.

Market-kaupasta vastaavaksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.4.2024 alkaen EMBA Sami Junnila. Hän siirtyy tehtävään Osuuskauppa Keulan market-kaupasta vastaavan toimialajohtajan paikalta. Junnilalla on pitkä ja monipuolinen kokemus vähittäiskaupan alalta ja hän on toiminut useissa market-kaupan tulosvastuullisissa tehtävissä.

Kehitysjohtaja Arttu Parkkinen toimii market-kaupasta vastaavana vt. toimialajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 26.2.2024 alkaen siihen asti, kunnes Junnila aloittaa tehtävässään.

Vt. henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 26.2.2024 alkaen Ami Kalliomäki. Kalliomäki toimii vt. henkilöstöjohtajana, kunnes uusi henkilöstöjohtaja aloittaa. Henkilöstöjohtajan nimityksestä viestitään kevään aikana.

Toimialajohtaja Harri Havia vastaa 1.4.2024 alkaen matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä liikennekaupan lisäksi tavaratalo- ja erikoisliikekaupasta sekä Wiklund-keskuksesta.

– Mikko Eskelinen ja Terhi Lautkankare ovat molemmat tehneet pitkän ja hienon uran useissa eri tehtävissä Turun Osuuskaupassa. Haluan kiittää sekä Mikkoa että Terhiä hyvästä työstä Turun Osuuskaupan kehittämiseksi, toteaa Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Niklas Österlund.

Turun Osuuskaupan johtoryhmään kuuluvat 26.2.2024 alkaen toimitusjohtaja Niklas Österlund, talousjohtaja Hannamaija Reunanen, toimialajohtaja Harri Havia, viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Karhu, kiinteistöjohtaja Janne Alho, vt. toimialajohtaja Arttu Parkkinen sekä vt. henkilöstöjohtaja Ami Kalliomäki.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Niklas Österlund, puh. 010 764 4001