Monipuoliset kokoukset


27.3.2017

Etsitkö suuremmalle väkimäärälle paikkaa kehittyä? Ryhmätyötiloja samasta rakennuksesta kuin pääluentosalI? Haluatko järjestelyiden sujuvan muitta mutkitta? Tervetuloa Radisson Blu Marina Palaceen!

Radisson Blu Marina Palacessa tiedämme, että kokouksien järjestäminen on aikaa vievää työtä. Tiedämme myös, että asiakkaidemme aikataulut ovat kiireisiä ja kongressien organisoimisen lisäksi pitäisi myös pystyä nauttimaan arjesta. Haluamme helpottaa suunnittelutöiden aikatauluttamista tarjoamalla teille kokoustilat täyden palvelun hotellista!

Meillä asiakkaiden toiveet toteututtavat osaava henkilökunta, joka on mukana matkan jokaisessa mutkassa ja suorassa, ensisuunnittelusta varsinaiseen kongressipäivään. Kokousosastoomme voit helposti mahduttaa 300 osallistujaa samaan luentoon, monia kymmeniä näytteilleasettajaa viereiseen kahvitustilaan ja vielä kaiken lisäksi tarjota kymmenelle luennoitsijalle omat ryhmätyötilat samaan aikaan kuin suurin luentosalimme on käytössä.

Löytyykö joukostanne vieraita, joilla on majoitustarpeita? Keväällä 2017 huoneiden ja aulatilojen osalta uudistunut ikooninen hotelli sijaitsee ainoana hotellina kauniin Aurajoen varrella aivan Turun keskustassa. Kaikki Turun kulttuurinähtävyydet ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lentokentällekin on vain 9 km.

Meille saapuessasi voit jättää suunnitelemisen huolet ovelle, sillä henkilökuntamme huolehtii tiloista ja tarjoiluista ”Yes I Can”-asenteella ja 100% tyytyväisyystakuulla.