Mikko Eskelisestä market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja


4.2.2022

Turun Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajaksi on 7.2.2022 alkaen nimitetty Mikko Eskelinen. Hän siirtyy tehtävään Turun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemiskaupan, tavaratalokaupan sekä liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtajan paikalta. Eskelinen jatkaa edelleen Turun Osuuskaupan johtoryhmän jäsenenä. Marketkaupan toimialajohtajana vuodesta 2019 toiminut Mikko Junttila siirtyy Osuuskauppa Peeässän toimitusjohtajaksi.

– Olen erittäin iloinen, että löysimme tehtävään seuraajan talon sisältä. Mikko Eskelisellä on pitkä, kolmentoista vuoden kokemus Turun Osuuskaupan johtoryhmästä ja vahvat näytöt johtamis- ja toimeenpanokyvystä useilta eri toimialoilta. Uskon, että Mikon johdolla toteutamme menestyksekkäästi vahvaa marketkaupan kasvustrategiaamme myös jatkossa. Toivotan Mikolle onnea uudessa työtehtävässä, toimitusjohtaja Antti Heikkinen kertoo.

– TOK:n marketkaupassa on tehty viime vuosina erinomaista työtä. Olemme yhdessä koko henkilökunnan kanssa onnistuneet parantamaan työhyvinvointia, kasvattamaan myyntiä ja kehittämään kannattavuutta. Tästä on erittäin hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin. Teemme jatkossakin lujasti töitä marketkaupan aktiivisen kasvun, pysyvästi edullisen hintakorin sekä ylivoimaisen asiakaskokemuksen eteen. Tartun innolla tähän uuteen haasteeseen yhdessä marketkaupan sitoutuneen ja osaavan henkilökunnan kanssa, Mikko Eskelinen toteaa.

Vahvaa kehitys- ja kasvustrategiaa toteuttavaan Turun Osuuskauppaan avautuu nyt näköalapaikka matkailu- ja ravitsemiskaupan johtajalle. Rekrytointi toimialajohtajan tehtävään käynnistyy lähiaikoina. Toistaiseksi matkailu- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtajana toimii Tarja Jalonen.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007