Haemme matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtajaa


8.2.2022

Nykyisen toimialajohtajamme siirtyessä johtoryhmän sisällä uuteen tehtävään haemme Turun Osuuskaupan johtoryhmään

Matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtajaa.

Pääset kehittämään majoitus- ja ravitsemiskauppaa alueella, jossa matkailua kehitetään laajassa yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa strategisesti tärkeänä kärkialana ja ravintolakulttuuri on Suomen huippua. Innostut vastuullasi olevien toimialojen tulevaisuuden näkymistä; ruoan ja matkailun trendeistä sekä meneillään olevasta energiamurroksesta. Olet kokenut ja aikaansaava ihmisten johtaja ja viestit omalla persoonallasi näkyvästi myös verkossa. Johtoryhmän jäsenenä osallistut koko osuuskaupan kehittämiseen ja vastaat MaRa- ja ABC- liiketoimintojen tuloksellisesta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden edelleen kehittää vahvassa kasvuvaiheessa olevan osuuskaupan tulevaisuutta. Vastuullasi olevan kokonaisuuden liikevaihto on tällä hetkellä n. 130 miljoonaa euroa ja johdat yli 400 hengen osaavaa organisaatiota kohti kestävää kasvua.

Edellytämme sinulta:

· vahvaa johtajaprofiilia ja erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

· näyttöä tuloksellisesta toiminnasta MaRa-toimialalta ja vahvojen verkostojen rakentamisesta

· toimialan kulmalukujen hallintaa

· visionäärisyyttä, muutoskykyisyyttä ja tiimipelaajan luonnetta

Työpaikkamme on tutkitusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Kerro meille 28.2.2022 mennessä, miksi juuri sinä olisit tiimimme uusi avainpelaaja. Lähetä hakukirje ja CV:si otsikolla ”Toimialajohtaja/TOK” tämän linkin kautta https://www.boyden.com/cv/index.html.

Lisätietoja tehtävästä antaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten tiistaina 15.2. klo 13-15 ja keskiviikkona 23.2. klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

Me Turun Osuuskaupassa teemme päivittäin arjen hyviä tekoja asiakkaiden, henkilökunnan, oman toimialueen ja ympäristön hyväksi. Tulos ohjataan toimialueemme investointeihin, asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Tärkein tehtävämme Turun Osuuskaupassa on tuottaa etuja ja palveluja yli 165 000 asiakasomistajallemme Varsinais-Suomessa.

Meitä ammattilaisia on Turun Osuuskaupan päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikennemyymälä, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa yli 2300 – haluaisitko olla yksi meistä?