S-market Manhattan on 24/7 palveleva herkkujen keidas


8.5.2020

S-market Manhattan on tehty toiveitasi kuunnellen. Ylläty erityisen huokeista hinnoistamme, ilahdu kiinnostavista palveluistamme ja kerrytä Bonusta.

Helpotamme arkeasi ja tuomme väljyyttä ja vaihtoehtoja ruokaostosten tekemiseen. Palvelemme kellon ympäri ja kaupan yhteydessä on myös uusi ruoan verkkokaupan noutopiste. Kaiken kruunaavat herkullinen valikoima ja houkuttelevat palvelut.

Paikan päällä valmistetut sushit, aasialaisittain höystetyt wokit, Kulman Keittiön maukas kotiruoka sekä italiaiset herkkujäätelöt, Fazerin myymäläleipomo ja paljon muuta.

Tällainen on S-market Manhattan!

Uusin tulokas Turun S-markettien joukossa on S-market Manhattan – herkkujen keidas, joka ei nuku koskaan. S-market Manhattan edustaa S-ryhmän uutta S-market-konseptia, joka toteutetaan Suomen kaikissa S-marketeissa parin seuraavan vuoden sisällä. Tuttu sini-keltainen värimaailma on saanut väistyä harmaan, mustan ja puun muodostaman lämpimän ja kodikkaan liiton tieltä. Myös tilaa riittää, sillä kaupassa on myyntipinta-alaa yli 2000 neliötä.

Aloitetaanpa kierros myymälässä! Heti heviosaston vierestä löydät Itsu­demo Sushibarin, jossa kokit valmistavat jat­kuvasti tuoreita sushipaloja. Valikoima on iso ja hinnat tavoitteen mu­kaan Turun edullisimmat.

Seuraavaksi nenääsi tulvahtaa herkulli­sia tuoksuja. Niitä loihtii ilmoille Fire Wok -keittiö. Kokit valmistavat nuude­liherkkuja, joihin lisukkeet – kanaa, katka­rapuja, lihaa – saat itse valita ja ottaa valmiin annospakkauksen mukaasi.

Tämän jälkeen onkin jälkiruoan vuoro. Kulman Keittiön artesaanijäätelöt myydään omalta tiskiltään rasioihin pakaten. Ne vie­vät kielen mennessään.

Juustonystävän voi olla vaikea ohittaa seuraavaa rastia. Huhtamarkkinoinnin upea juustotiski on elämys sekin. Ja juustoahan voisi laittaa vaikka tuoreen leivän päälle. Sellaista myy seuraavaksi vastaan tuleva Fa­zerin jauholeipomo. Leivän lisäksi tarjolla on jos jonkinlaista leivonnaista. Jauholeipomo on en­simmäisen laatuaan TOK:n S-marketeissa.

Olet vakuuttunut S-market Man­hattanin herkullisuudesta viimeistään 16 metriä pitkän palvelutiskin eli Ruokatorin äärellä. Liha- ja kalatarjonta on erittäin mo­nipuolista ja laadukasta. Kiva yksityiskohta on Maustebaari, jossa lihat kuivamarinoi­daan toivomustesi mu­kaan. Mausteet voit toki ostaa myös mukaan kotiin.

Kierroksemme lopuksi ihastelemme pit­kää maitokaappia, näyttävää juomavalikoi­maa, jossa on tarjolla paljon erikoisoluita ja muita erikoisjuomia, sekä jäätävän hulppei­ta pakastevalikoimia.

Tervetuloa tutustumaan aivan uudenlaiseen S-marketiin!

Ruokatori on auki ma-la 8-21.

Itsudemo Sushibar ja Fire Wok palvelevat ma-la 10-20 ja su 12-18.