21.8.2017
Avomaankurkkujen säilöminen on yllättävän helppoa. Nopea säilöntäliemi syntyy vain neljästä aineesta ja mausteet voi heittää suoraan purkkiin kurkkuviipaleiden kanssa. Chilikurkut omaavat pienen potkun jota makea säilöntäliemi mukavasti tasoittaa.
Avomaankurkkujen säilöminen on yllättävän helppoa. Nopea säilöntäliemi syntyy vain neljästä aineesta ja mausteet voi heittää suoraan purkkiin kurkkuviipaleiden kanssa. Chilikurkut omaavat pienen potkun jota makea säilöntäliemi mukavasti tasoittaa.
½ kg avomaankurkkua
1 punainen chili
3 dl vettä
1½ dl riisiviinietikkaa
1 dl sokeria
1 rkl suolaa
10 mintunlehteä
Viipaloi kurkut ja chili. Keitä säilöntäliemi vedestä, riisiviinietikasta, sokerista ja suolasta. Laita kurkut, chiliviipaleet ja mintunlehdet puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada päälle säilöntäliemi. Laita chilikurkut jääkaappiin maustumaan vähintään 24 tunniksi.
18.9.2024 | Uutiset
10.9.2024 | Paikallisia uutisia | Uutiset
7.9.2024 | Paikallisia uutisia | Vastuullisuus