Maistuisiko olut? Saisiko olla Insinööri, Koodari vai Piirimyyjä?


4.12.2018

Kokeile burgerin kyytipojaksi Ruosniemen Panimon oluita.

 

Meillä Rapdiossa on valikoima lähialueen pienpanimo-oluita, jotka sopivat täydellisesti Fölis-leivän ja burgerin kylkeen tai ihan vain sellaisenaan nautittavaksi”, Rapido Wiklundin ravintolapäällikkö Tiina Linnamäki sanoo. ”Ensimmäisen pienpanimosesonkimme oluet tulevat mm. Ruosniemen Panimosta Porista.”

SUOSITTELEMME

Ruosniemen Panimo on laatuolueen keskittyvä pienpanimo, joka valmistaa moderneja, kansainvälisesti palkittuja klassikkotuotteita. Julistamme oluen ilosanomaa vastuullisesti ja haluamme tuoda hauskuutta ihmisten elämään. Teemme olutta, jotta ihmiset oppisivat juomaan paremmin.

Insinööri Session IPA  (0,33l / 4,7 %)

Insinööri sisältää Pohjois-Amerikan länsirannikon mäntyisiä ja sitruunaisia humalia anteliaasti annosteltuna.

Sukkasandaaleissaan toimistokäytävällä suhisteleva Insinööri tunnetaan pihistä luonteestaan ja knoppitiedon anteliaasta jakamisesta. Sähäkästi sinkoilevat tarkennukset kahvipöydässä esitettyihin faktoihin pönkittävät Inssin asemaa kaikkien alojen asiantuntijana.

 

Koodari American Lager (0,33l / 5,2%)

Koodari American Lager on vaalea, tukevavartaloinen ja amerikkalaisittain aromikkaaksi humaloitu.

”Koodari sulkee häiriötekijät ulkopuolelle isoilla kuulokkeilla. Niiden sisällä kommunikoidaan kirjallisesti ja suu avataan vain ravinnontarpeen yllättäessä. Kauniilla käsialallaan Koodari minimoi työmääränsä, jolloin jää enemmän aikaa perehtyä syvällisesti amerikkalaishumalien erityispiirteisiin.”

 

Piirimyyjä APA (0,33l / 5,2 %)

Piirimyyjä on oranssi ja hedelmäinen american pale ale. Saksalaisen katkerohumalan ja klassisen Cascaden varmaotteinen liitto.

”Hyväntuoksuinen Piirimyyjä viihtyy baaritiskillä hyvässä seurassa. Ekstrovertti aluevastaava kääntää vastahakoisemmankin asiakkaan puolelleen menemällä suoraan asiaan.”

 

Ruosniemen Panimo Pori

https://ruosniemenpanimo.fi/