Maailman helpoin mobiilitankkaus nyt käytössä Turun Osuuskaupan alueella


25.10.2016

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi.

Uusi mobiilitankkaus on mahdollista nyt myös Turun Osuuskaupan 27 ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu S-mobiilin kautta maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun mobiilitankkaus on otettu käyttöön, puhelimesta voi seurata polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.

Turun Osuuskaupan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajillemme. Olemme iloisia, kun voimme helpottaa kaikkien meidän arkea tarjoamalla mobiilitankkauspalvelun, kertoo ABC-liikenne- ja automaattiasemista vastaava ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne.

Sovellus on S-ryhmän tarjoama kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu. Maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta.

Lisätiedot:

Ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne, 010 764 4114, tuomas.valanne@sok.fi