Lumipisara tarjoaa puitteet luovalle ajattelulle ja uusille ideoille


2.8.2018

Marinan uudistunut juhlakerros ja sen upea yhdistelmätila Lumipisara tarjoaa puitteet ideointiin, keskusteluhetkiin tai vaikka tiimipalavereihin. Lumipisarassa kaikki ajatukset on sallittuja!

Junnaako ajatukset tai kaipaatteko uutta näkökulmaa päivittäiseen puurtamiseen? Onko tiimipäivä suunnitteilla tai tarvetta sidosryhmien briiffamiseen? Kun oma toimisto tuntuu tylsältä, voi työpaikkaa vaihtaa päiväksi tai kahdeksikin. Uudessa ympäristössä ajatukset lentävät. 

Olipa kyseessä sitten keskustelunomainen suunnitteluhetki, kick-off-päivä, budjetoinnin suunnittelu tai muu sisäinen palaveri, on Lumipisara oikea valinta! Tilassa yhdistyvät luokkamuotoinen luennointimahdollisuus, sekä rennompi keskusteluympäristö.

Brain Food-kokoustarjoiluillamme varmistat, että energiaa ja hyvää oloa riittää aina iltaan asti. Break Barista löydät niin kylmät- kuin kuumatkin virvokkeet piristämään päivää.

Tämän tilan kruunaa parveke, josta aukeaa ihana turkulainen jokinäköala.  Tilaan mahtuu luokkamuodossa jopa 60 henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa Brain Boxiin, ajatushautomoon. Kootkaa keskeiset kumppaninne saman katon alle löytäkää yhdessä tulevaisuutenne suunta. 

Arvelluttaako kokousmuoto? Meiltä löytyy taatusti ratkaisu juuri Teidän tarpeisiinne!

VIRTUAALIKIERROS KOKOUSTILASSA

Pyydä tarjous tästä