Lokakuu on asiakasomistajakuukausi Forumin ravintoloissa


22.9.2011

TOK 110 vuotta -juhlavuoden kunniaksi Forum-korttelin ravintolat Rosso, Coffee House, Amarillo, Hesburger ja Rico juhlivat asiakasomistajien kanssa koko lokakuun. Asiakasomistajakuukausi käynnistyy lauantaina 1.10. Forumin kauppakeskuksessa koko perheen iloisella tapahtumalla. Lavalle nousevat mm. kestosuosikki Joel Hallikainen, latinorytmeillä lämpöä lokakuuhun tuova salsayhtye Grupo Kanye sekä lapsia ja lapsenmielisiä hauskuuttava puujalkahahmo Raimo Reisihousu.

”Haluamme TOK:n juhlavuoteen liittyen kutsua asiakasomistajat tutustumaan Forumin monipuoliseen ravintolatarjontaan. Forumin ravintolat palvelevat asiakkaitaan aamuvarhaisesta iltamyöhään ja tarjoavat erilaisia makuelämyksiä ja ohjelmaa kaikenikäisille. Forumin ravintoloiden tarjonnasta on helppo valita ravintola oman seurueen, makutoiveiden ja ohjelman mukaan”, ravintolaryhmän johtaja Anssi Tähtinen kertoo.

Perheravintoloiden ykkössuosikki Rosso on ollut Forumissa jo lähes vuoden. Menestyksen ovat taanneet viihtyisien tilojen lisäksi maukkaat pizzat ja muut italialaistyyliset herkut

Ruoka- ja seurusteluravintola Rico tarjoaa raikkaat ja maukkaat annokset niin lounaaksi kuin juhlavampiinkin hetkiin. Tänä syksynä Rico uudistaa ruokalistansa entistä herkullisemmaksi, uutuutena mm. Ricon laaja makupalavalikoima.

Kaupungin parasta TexMex-ruokaa tarjoavan Amarillon mausteisen maukasta ruokaa voi nauttia lounasajasta yöhön asti rennossa meiningissä. Amarillon yöelämän sykkeessä baaribailataan livebändien sekä erilaisten tapahtumien tahdissa.

Coffee Housessa asiakasta hemmotellaan maukkailla kahvilatuotteilla. Kahvilan tarjonnasta löytyy normaalien kahvilatuotteiden lisäksi monipuolisia leipävaihtoehtoja.

Forumin Hesburger tarjoaa Asiakasomistajille jatkuvasti erikoisetuja. Myös Hesburgerissa S-Etukortilla saa Bonusta, kuten muistakin Forum-korttelin ravintoloista.

Asiakasomistajakuukautena Forumin ravintoloissa on viikoittain vaihtuvia etuja, joissa alennusta saa S-Etukortilla jopa 20 %. Lisäksi asiakasomistajat voivat kerätä leimoja ravintoloista saataviin Etupasseihin, 10 leimalla saa 10 €:n edun Forum-ravintolaan. Palauttamalla passin osallistuu myös arvontaan, jossa päävoittona on 500 €:n Sokos Wiklundin lahjakortti. Yhteistyössä juhlakuukaudessa mukana ovat Sokos Wiklund ja S-Matkat.

Lisätietoja:
www.tokravintolat.fi/tavataanforumissa

Anssi Tähtinen, Ravintolaryhmän johtaja
puh.  010 764 5002, anssi.tahtinen@sok.fi