Loimaan Prisma-keskus avataan 17.8.2012 klo 10: Uudesta Prisma-keskuksesta Loimaan alueen kattavin palvelutarjonta


16.8.2012

Loimaan Prisma-keskus on valmistunut. Avattavan Prisma-keskuksen kokonaispinta-ala on noin 15 000 m2, josta Prisman käytössä on noin 7500 m2. Loimaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teuvo Suominen, Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Maija Junkola-Lehtonen sekä toimitusjohtaja Harri Koponen ja avaavat Loimaan Prisma-keskuksen huomenna klo 10.00

– Loimaan seudulla asuvista talouksista 60 prosenttia on TOK:n asiakasomistajia. Haluamme kehittää osuuskaupan palveluita ja palvella asiakasomistajia Loimaan seudulla asiakasomistajien toiveiden mukaisesti.  Uusi Prisma-keskus tulee parantamaan merkittävästi Loimaan ja lähikuntien palvelutarjontaa. Monipuolisen Prisman lisäksi alueen asiakkaita palvelevat keskuksessa Alko, Agrimarket, Gigantti, Sokos Emotion, Sportia, LähiTapiola sekä monipuolinen ravintolamaailma, toteaa Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen.

Ratkaisevan edullinen ruokakauppa ja monipuolinen käyttötavaravalikoima

–Loimaan Prismassa on ratkaisevan edullinen hintataso sekä kattava ja runsas päivittäis- ja käyttötavaravalikoima. Prisman päivittäistavaravalikoima kasvaa S-marketin valikoimista yli 40 % ja
käsittää lähes 17 000 tuotetta.  Lisäksi uuteen Prismaan tulee kokonaan uusia käyttötavarakaupan tuotealueita ja kymmeniätuhansia uusia tuotteita, Loimaan Prisman johtaja Leena Loippo kertoo.

Prismassa panostetaan myös lähiruokatarjontaan ja valikoimista löytyy muun muassa Palvimestareiden, Yläneen Perinnelihan, Riihipuodin ja Auran Palvituotteen herkkuja. Päivittäin tarjolla on myös runsaat valikoimat tuoretta kalaa. Lisäksi suosituilla Pajuniemen leikkeleillä ja makkaroilla sekä Riitan Herkun juustoilla on omat palvelupisteensä. Fazer Leipomossa leivotaan joka päivä tuoretta leipää.

– Prisma ei ole ainoastaan edullinen ja herkullinen ruokakauppa, vaan meiltä löytyvät myös runsaat valikoimat viihteen ja kodintekniikan, pukeutumisen, rakentamisen ja remontoinnin, sportin sekä kodin ja puutarhan tuotteita. Selkeä tuotesijoittelu ja opastus sekä leveät käytävät tekevät asioinnin uudessa Prismassa helpoksi ja miellyttäväksi, Leena Loippo jatkaa.

Helppoa herkuttelua ja hemmottelua

Prisman kanssa saman katon alla palvelevat Rico Deli- ja Hesburger-ravintolat, Sokos Emotion ja Hyvä Olo -hoitola. Pankkiasiat voi hoitaa kätevästi Prisman aukioloaikoina S-Pankin palvelupisteessä.

Rico Deli tarjoaa aamukahvin, maittavan kotiruokalounaan noutopöydästä sekä pientä purtavaa ostosten lomassa – A la Carte -annoksia, maistuvia patonkeja, panineja, wrappeja, makeita herkkuja ja erilaisia kahvijuomia löytyy moneen makuun.

Hesburgerin listalla on Hesburgerin herkullisia kestosuosikkeja sekä vaihtuvia kampanjatuotteitta. Vakiolistalla on tavallisen hampurilaisen lisäksi mega-, juusto-, kerros- ja kanahampurilainen sekä näiden ateriaversiot ranskalaisineen ja juomineen.

Loimaan Prisma-keskuksessa palvelee myös kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Sokos Emotion, joka on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut myymälä. Valikoimista löytyvät kosmetiikan huippumerkit, tuoksut sekä laaja valikoima päivittäiskosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita. Sokos Emotionin ohessa palveleva Hyvä Olo -hoitola tarjoaa runsaasti erilaisia kauneutta ja terveyttä edistäviä hoitoja sekä parturi-kampaamopalveluja. Valikoimiin kuuluvat mm. laadukkaat ihonhoitopalvelut, ripsienpidennykset ja meikkauspalvelut.

Loimaan Prisma-keskuksen monipuolista valikoimaa täydentävät lisäksi Agrimarket, Alko, Gigantti, LähiTapiola ja Sportia.

Merkittävä palvelualan työllistäjä

Prisma Loimaa, Rico Deli, Hesbuger sekä Sokos Emotion työllistävät valmistuttuaan noin 90 palvelualan ammattilaista. S-marketin kaikki työntekijät siirtyivät uuteen Prismaan. Lisäksi Prisma-keskukseen palkattiin 35-40 henkilöä.

Prisma Loimaan on suunnitellut Arkkitehtitoimisto JMH Oy ja rakennusurakoinnista on vastannut Skanska Oy.

Osuustoimintarekka saapuu Loimaalle syyskuussa

Osuustoimintavuoden 2012 rekkakiertue saapuu Loimaan Prisman paikoitusalueelle 7.-8.9.2012 juhlistamaan Loimaan Prisma-keskuksen avaustapahtumia. Kiertueen päätähtenä on 18,5-metrinen Kenworth-rekka vuodelta 1978. Kiertue järjestetään YK:n julistaman kansainvälisen osuustoimintavuoden merkeissä. Maksuttomassa tapahtumassa voi tutustua osuustoiminnan periaatteisiin, kysyä asiakasomistajuudesta tai vastuullisesta kuluttamisesta sekä viihtyä vaikkapa Onnenpyörän tai S-Etukorttimyllyn parissa.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Harri Koponen, puh. 010 764 4001
Turun Osuuskauppa, Prisma-ketjujohtaja Jussi Virtanen, puh. 010 764 5005
Turun Osuuskauppa, Prismajohtaja, Prisma Loimaa, Leena Loippo, puh. 010 7645280