Loimaan Prisma-keskukseen Rico Deli, Hesburger ja Sokos Emotion


13.2.2012

– Prisma Loimaan rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja uusi Prisma-keskus avataan ensi syksynä. Tavoitteenamme on rakentaa Prisma-keskus, joka valikoimiltaan, palveluiltaan ja hintatasoltaan vastaa asiakasomistajien toiveita. Itse Prisman lisäksi avaamme Loimaan Prisma-keskukseen kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Sokos Emotionin sekä Loimaan ravintolatarjontaa täydentämään Rico Delin ja Hesburgerin, kertoo TOK:n Prisma-ketjujohtaja Jussi Virtanen.

Sokos Emotion on kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, jonka valikoimista löytyvät kosmetiikan huippumerkit, tuoksut sekä laaja valikoima terveystuotteita, päivittäiskosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita. Sokos Emotion tarjoaa myös parturi- ja kampaamopalvelut.

Rico Deli on monipuolinen ja välitön nopean ruokailun ruokaravintola, joka tarjoaa syötävää suurempaan tai pienempään nälkään. Loimaan Rico Delistä löytyvät myös a la carte -annokset. Rico Deli on helppo, nopea ja mutkaton kiireisen asiakkaan ykkösvalinta. Hesburger taas tunnetaan ennen muuta hampurilaisannoksistaan, mutta myös raikkaita ja kevyitä salaatteja on tarjolla.

– Uskomme, että tämä kokonaisuus tuo merkittävän parannuksen alueen asiakasomistajien palvelutarjontaan. Loimaan Prisma-keskuksen palvelutarjontaa tulevat täydentämään myös yhteistyökumppanit, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaille. Kerromme niistä, kun neuvottelut on saatu päätökseen, toteaa Prisma-ketjujohtaja Jussi Virtanen.

Lisätietoja:
Prisma-ketjujohtaja Jussi Virtanen, puh. 010 764 5005

Toimialajohtaja Mika Nupponen, Sokokset, liikennemyymälät ja polttonestekauppa,
puh. 010 764 3301

Toimialajohtaja Mikko Eskelinen, matkailu- ja ravitsemiskauppa, puh. 010 764 5007