Live-esiintyjiä, lattarirytmejä ja rantatunnelmaa ruokailun lomassa – Marina Palacen kesäterassi on täynnä tapahtumia ja hiekkaveistoksia


3.7.2012

Radisson Blu Marina Palace Hotellin Ravintola Aurora on harvoja täyden palvelun terassiravintoloita Aurajoen rannalla. Ravintolan laaja ruokalista on kokonaisuudessaan tarjolla myös terassilla. Lisäksi terassilla voi nauttia keskiviikosta lauantaihin teemoitetuista iltaohjelmista kuten Salsa de Marinasta ja Dancing Marinasta aina 12.8.2012 asti. Kaikkiin tapahtumailtoihin on vapaa pääsy.

Kesän 2012 Beach-teemaa tukien terassilla voi ihailla taiteilija Pasi Ahokkaan työstämiä hiekkaveistoksia. Jääveistosten SM-kisoissa menestynyt taiteilija Ahokas veisti Lapista tuodusta jäästä Marinan terassille jääbaarin kalusteineen talvella 2011 ja nyt raaka-aineena on siis vuorostaan hiekka.

Marina Palacen viihtyisälle terassille jokirannan välittömään läheisyyteen on helppo piipahtaa työpäivän jälkeen tai kesäisen rantapäivän päätteeksi. Keskiviikko- ja perjantai-iltoja vauhdittavat vaihtelevat live-esiintyjät kuten Pete Parkkonen, Popkorn-yhtye, Taage Laiho ja Hanna Silander Duo. Torstai-iltaisin Salsa de Marina valtaa Marina Palacen terassin. Kesäauringon lämmittäessä pääsee sukeltamaan lattaritanssien pyörteisiin ja opettelemaan vaikkapa salsan peruskuviot tanssinopettaja Anita Viherpuron opastamana ja latinorytmien tahdittamana.

Marina Palacen teemoitetun terassiviikon päättää lauantaisin Dancing Marina goes to Malibu Beach. Jo 70-luvulta tuttu, legendaarinen Dancing Marina siirtyy sisätiloista ulkoilmaan ja Beach-tunnelmaan diskohittien saattelemana. Varpaansa voi upottaa rantahiekkaan jo kello 15, kun baari avataan.

– Terassilla on 80 ruokailupaikkaa sekä rentoon oleskeluun varatulla tapahtuma-alueella yli 80 asiakaspaikkaa. Vilvoittavien juomien lisäksi terassin kattavalta ruokalistalta kannattaa kokeilla esimerkiksi Pesce del giornoa eli kotimaista päivän kalaa kauden lisukkeiden kera, toteaa Auroran ravintolapäällikkö Marko Markkanen.

Lisätietoja:
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Ravintola Aurora, ravintolapäällikkö Marko Markkanen, puh. 050 388 3425