Lintsillä yhtä juhlaa!


16.6.2015

Lämmin ja aurinkoinen kesäsää helli Linnanmäen synttärivieraita lauantaina 13.6. Juhlivaa väkeä oli kerääntynyt paikalle kesän huippumäärä: noin 14 000. Huvipuisto oli täynnä tunnelmaa, nostalgiaa ja riemukasta synttäriohjelmaa.

Pääyhteistyökumppanit ja perustajajärjestöt olivat loihtineet Iloisen Hyväntekijän polulle mukaansatempaavaa toimintaa. Mukana menossa olivat tietysti suositut Apsi Apina ja Onni Orava. Juhlapäivänä tehtiin Lintsillä myös Suomen ennätys, kun monikkoperheitä oli kokoontunut paikalle ennätysmäärä.  

65-vuotiaan huvipuiston ilmettä on uudistettu tälle vuodelle.

– Viime kesänä Linnanmäki teki mittavan asiakaskuuntelun, jonka pohjalta ymmärsimme, että Linnanmäen asiakkaille on tärkeää kokea asioita yhdessä. Kuuntelun perusteella teimme yhteensä 100 pientä ja suurta uudistusta, kertoo viime vuoden heinäkuussa Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtajana aloittanut Pia Adlivankin.

Ohjelmalavalla tapahtuu koko kesän ajan. Keskiviikkoisin Estradi-ulkoilmalavalla on ”Kulttuuria ja nostalgiaa”. Torstaisin lauletaan ja tanssitaan yleisön kanssa. Perjantaina kuullaan poppia, rockia, räppiä ja reggaeta. Lauantaina lavan valloittaa huumori ja sunnuntaisin pääosassa ovat lapset ja nuoret.

Tukea lastensuojelutyölle

Lasten Päivän Säätiö on jo 65 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuosien saatossa lastensuojelutyölle on lahjoitettu yhteensä noin 100 miljoonaa euroa. Tämän vuoden tavoite on 4,1 miljoonaa euroa.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle ei maksa mitään. Linnanmäen laiterannekkeita myydään useissa Sokoksissa ja Prismoissa sekä Sokos Hotelleissa. Myyntipisteistä saa S-Etukorttia näyttämällä rannekkeet edullisempaan hintaan.  Lisäksi useat pääkaupunkiseudun Sokos Hotellit myyvät edullisia Linnanmäki-hotellipaketteja.

SOK/HOK-Elanto ovat Linnanmäen pääyhteistyökumppaneita. Original Sokos Hotel Pasila on Linnanmäen virallinen hotelliyhteistyökumppani.