Liian monella nuorella on paha olo – joululahjoitus nuorelle mielelle


24.11.2022

Turun Osuuskauppa lahjoittaa tänä jouluna joulukortteihin varatut rahat MIELI ry:n joulukampanjaan. Tuella keskustelupalvelu Sekasin-chat voi vastata yhä useammalle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

– Olemme iso nuorten työllistäjä Varsinais-Suomessa palvelualalla. Meille nuorten hyvinvointi on erittäin tärkeää ja siksi haluamme omalta osaltamme auttaa nuoria elämässä eteenpäin ja ehkäistä nuorten henkistä pahoinvointia. Sen vuoksi myös Sekaisin-chat valikoitui joululahjoituskohteeksemme, kertoo viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Karhu Turun Osuuskaupasta.

12-29-vuotiaille suunnatussa Sekasin-chatissa vuodesta toiseen suurin yhteydenoton syy on paha olo, jonka taustalla on ahdistusta, masentuneisuutta ja pelkoja. Joka kymmenes yhteydenotto liittyy itsetuhoisuuteen.

– Yhteydenottoja tulee tällä hetkellä todella paljon ja hälyttävän moni nuori voi huonosti. Ajattelemme, että yhdenkään nuoren ei pitäisi jäädä pahan olonsa kanssa yksin vaan saada apua matalalla kynnyksellä, toteaa toiminnanjohtaja Satu Raappana Sekasin Kollektiivista.

Sekasin-chat päivystää ma-pe klo 9-24 ja viikonloppuisin klo 15-24.

Myös sinä voit antaa tukesi nuorille myös asioidessasi Wiklundilla olevissa toimipaikoissamme 26.11.–24.12.2022. Kerro kassalla maksun yhteydessä lahjoituksestasi, joka voi olla esimerkiksi euron tai muun haluamasi summan suuruinen. Jokainen lahjoitus auttaa.

Tule sinäkin mukaan tukemaan nuoria: joulu.mieli.fi

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Karhu, puh. 010 764 4013