S-market Liedon uudistustyöt valmistuivat


29.10.2020

Alkuvuonna alkaneet Liedon S-marketin uudistus- ja laajennustyöt ovat valmistuneet ja entistä ehompi uuden konseptin mukainen S-market avasi ovensa uudistuneena 29.10. Uudistunut myymälä tarjoaa laajat aukioloajat, pysyvästi edullisen hintatason ja entistä paremmat palvelut.

S-market Lieto edustaa S-ryhmän uutta S-market-konseptia, joka toteutetaan Suomen kaikissa S-marketeissa parin seuraavan vuoden sisällä. Myymälään on tuotu S-marketin raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kalusto ja asiakkaiden toivomia palveluita.

– Uudistus tehtiin asiakkaita kuunnellen ja toimme myymälään uudistetun, aiempaa herkullisemman ruokatorin ja paistopisteen, itsepalvelukassoja, Mehustamon tuorepuristetut mehut sekä laajemman tuotevalikoiman. Ruokatorin yhteydessä palvelee myös paikkakunnan oma ylpeys Liedon Lihakauppa. Uudistuksen alkuvaiheessa alensimme pysyvästi myös yli tuhannen tuotteen hintaa ja maanantaina S-marketin aukioloja laajennettiin niin, että nyt kauppa on avoinna joka päivä iltakymmeneen, kertoo ryhmäpäällikkö Mika Aaltonen Turun Osuuskaupasta.

S-marketin yhteydessä palvelevat apteekki ja Hesburger. Kauppareissulla on mahdollista noutaa myös paketit SmartPostin pakettiautomaateista ja nostaa rahaa Nosto-automaatista. ABC automaatti palvelee tuttuun tapaan kaupan piha-alueella.

Liedon S-marketin kiinteistö laajeni uudistuksen myötä yli 1000 neliöllä ja kiinteistön kokonaispinta-ala on nyt 3 382 m², josta S-marketin myyntipinta-ala on noin 1800 neliötä. Parkkialue sai entistä laajemmat ruudut ja niitä löytyy yhteensä yli 100 kpl.

S-market Lieto työllistää yhteensä 25 henkeä ja marketpäällikkönä toimii Sari Niemi.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Mika Aaltonen, puh. 010 764 4063