Lataa ABC-mobiili ja tankkaa sovelluksella


7.1.2019

ABC-mobiilissa on uutena ominaisuutena myös autopesun mobiilimaksaminen ABC CarWash Prisma Itäharjulla ja ABC CarWash Auranlaaksossa. ABC-mobiili tunnistaa automaattisesti ABC-aseman puhelimen paikannustiedon avulla.

Maailman helpoin ja nopein mobiilitankkaus on saatavilla ABC-mobiilissa. Mobiilitankkaus on entistä nopeampi, sujuvampi ja turvallisempi tapa tankata, kun voit maksaa tankkauksen älypuhelimellasi.

Enää ei tarvitse näppäillä tunnuslukuja tai kaivaa maksukorttia mittarikentällä, vaan maksu veloitetaan ABC-mobiiliin rekisteröidyltä Visa, MasterCard tai S-Business -kortilta. ABC-mobiili toimiikin kaikkien pankkien myöntämillä Visa ja MasterCard-korteilla. Asiakasomistajana kerrytät mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi tai S-tunnuksella. Kerrytät myös maksutapaetua maksaessasi S-Etukortti Visalla. Voit valita maksukortilta credit- eli luotto-ominaisuuden tai debit- eli pankkikorttiominaisuuden maksaessasi credit/debit-yhdistelmäkortilla. Katso lisätietoja osoitteessa www.korttiturvallisuus.fi.

Mobiilimaksaminen on turvallinen maksutapa. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa. Mobiilitankkaus toimii iPhone- ja Android-puhelimissa.

Lataa ilmainen ABC-mobiili sovelluskaupastasi ja saat mobiilitankkauksen käyttöösi:

Google Play -sovelluskaupasta

iPhonelle App Storesta

Nyt uutena ominaisuutena ABC-mobiilissa myös autopesun mobiilimaksaminenäin helposti mobiilipesu toimii (Huom! Käytössä vain ABC CarWash Prisma Itäharjulla ja ABC CarWash Auranlaaksossa) :

1. Valitse Pesu-toiminto ja listalta haluamasi pesuohjelma.
2. Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa.
3. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

ABC-mobiilissa on symboli ”Mobiilipesu” autopesukuvakkeen yhteydessä niillä asemilla, joilla on mahdollista maksaa auton pesun ABC-mobiililla.
Tällä hetkellä mobiilipesua pääsee kokeilemaan ABC CarWash Prisma Itäharjulla ja ABC CarWash Auranlaaksossa.

Kurkkaa vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ABC-mobiilin käyttöönotosta, maksamisesta, mobiilipesusta ja kulutuksenseurannasta: abcasemat.fi/abcmobiili-faq