Lakon vaikutukset Turun Osuuskaupan toimipaikkoihin


31.1.2024

PAM on jättänyt lakkoilmoituksen torstaille 1.2.2024. Turun Osuuskaupassa lakkokohteita ovat kaikki myymälät, liikennemyymälät, pankkipalvelut sekä hotellit ja ravintolat kokonaisuudessaan.

Pyrimme pitämään Prismat, S-marketit ja Sale-myymälät avoinna lakkopäivänä. Kunkin myymälän tilanne täsmentyy kuitenkin vasta lakkopäivän aamuna. Kerromme mahdollisista poikkeuksista aukioloaikoihin muun muassa verkkosivuillamme tok.fi. Pyrimme varmistamaan, että lakkojen vaikutukset asiakkaille olisivat mahdollisimman vähäisiä. Yksittäisissä tuotteissa voi esiintyä puutteita, mutta korvaavia tuotteita löytyy.

Pyrimme siihen, että myös ABC Liikennemyymälät pysyvät auki. Aukioloajoissa sekä palveluissa ja tuotevalikoimissa voi olla muutoksia kyseisenä päivänä. Mahdollisista muutoksista kerrotaan muun muassa abcasemat.fi-verkkosivuilla.

Hotellit ja niiden yhteydessä olevat ravintolat pyritään pitämään auki. Palvelut niin majoittujille, kokousasiakkaille kuin ravintola-asiakkaille pyritään turvaamaan mahdollisimman laajasti myös lakkopäivänä.

S-Pankin palvelupisteistä pyrimme pitämään Prisma Itäharjun ja Prisma Myllyn Asiakasomistaja- ja S-pankkipisteet avoinna. Muut S-Pankkipisteet ovat torstaina suljettuina.

**

Päivitetty 1.2.2024 klo 20.30

Poikkeuksia aukioloissa 1.2.2024

Prismat:
Prisma Loimaa suljetaan klo 21.00

S-marketit:
S-Market Parainen, suljetaan ke klo 23 , to avoinna klo 6-24, pe avataan klo 06
S-Market Hansa-Herkku , avoinna to klo 8-16.15
S-Market Vehmaa, avoinna to klo 7-16
S-Market Rusko, avoinna to klo 7-16
S-Market Kaarina, avoinna to klo 6-13
S-Market W-herkku, avoinna to klo 8-20

Salet:
Sale Kustavi, avoinna to klo 10-17
Sale Taivassalo, avoinna to klo 9-18
Sale Nauvo, avoinna to klo 7-19

Sokos ja Emotion:
Emotion Skanssi, suljettu torstaina
Emotion Mylly, avoinna to klo 10-20, Hoitola Mylly to suljettu
Sokos Wiklund, avoinna to klo 9-19

Ravintolat
Winebar Axel W, Turku, to suljettu

S-Pankki
Prisma Itäharjun ja Prisma Myllyn Asiakasomistaja- ja S-pankkipisteet avoinna. Muut S-Pankkipisteet ovat torstaina suljettuina.