Lahjakortti on aina sopiva lahjaidea


1.12.2020

Lahjakortti ilahduttaa saajaansa monipuolisuudellaan ja on aina saajansa näköinen lahja.

S-ryhmän lahjakortti

S-ryhmän lahjakortit käyvät yli 1500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lahjakortin voit ostaa kätevästi kauppareissun yhteydessä lähes kaikista toimipaikoistamme tai asiakaspalvelupisteistä. Lahjakortille voi ladata valitun summan 10-150 € väliltä ja se on voimassa 24 kk hankintahetkestä. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu Hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä bonusyhteistyökumppanien toimipaikoissa.

https://www.s-lahjakortti.fi/fi/kuluttajille/

Ravintolalahjakortti

Kun annat lahjaksi ravintolalahjakortin, tarjoat lahjan saajalle virkistävää ravintoterapiaa, arjen huippuhetkiä ja kenties ripauksen chiliä suhteeseen. Lahjakortti on aina iloinen yllätys ja helppo sujauttaa pukinkonttiin. S-ryhmällä on erilaisia ravintoloita joka makuun pirteistä bistroista tunnelmallisiin illallisravintoloihin ja eri maiden makuelämyksiin.

Lahjakortit ovat myynnissä S-ryhmän ravintoloissa. Lisäksi osassa ravintoloita on saatavana ravintolan oma lahjakortti. Lahjansaaja voi itse valita, missä S-ryhmän ravintolassa lahjakortin käyttää. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla. Lahjakortti on voimassa 24 kk hankintahetkestä. Kääri pakettiin maistuva lahja!

https://www.raflaamo.fi/fi/lahjakortti

Hotellilahjakortti

Sokos Hotellien lahjakortti on vastuullinen lahja, jolla ilahdutat sinulle tärkeän ihmisen arkea. Lataa korttiin haluamasi summa, hyvä mieli tulee kaupan päälle. Voit hankkia lahjakortin kaikista Suomen Sokos Hotelleista.

https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/anna-lahjaksi-elamys/01939608_419607

Hotellilahjakortti soveltuu erinomaisesti myös yritysten henkilökunnalle joululahjaksi, merkkipäivä muistamiseksi ja muuhun palkitsemiseen.

https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/asiakkaalle-lahjaksi-onnellisia/015247595_419607

Vastaavia lahjakortteja on saatavilla myös Radisson Blu Hotelleihin.

https://www.raflaamo.fi/fi/uutiset/uutinen/lahjakortti-radisson-blu-hotelleihin/015267247_25710