Lähituottaja: Roberts


28.9.2021

Oy Roberts Ab on yli satavuotias turkulainen perheyritys, jolla on pitkä historia elintarvikealalla. Yrityksen johdossa on jo 5. sukupolvessa Mikko Roberts. Mukana toiminnassa on jo kuudeskin sukupolvi. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat hillot, leipomoraaka-aineet sekä erilaiset marjatuotteet.

-Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin marjatuotteisiin, joista uusin innovaatiomme on juotava, marjaisa Berrie-sarja, jossa on 8 eri makuvaihtoehtoa, kertoo Mikko Roberts.

Berriet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Turussa kokonaisista pohjoisen alueen marjoista. Yrityksen laatujärjestelmälle on myönnetty BRC-sertifikaatti.

Berriet ovat helppo ja maistuva vaihtoehto tuoreille marjoille, ovathan marjat kuorineen ja siemenineen meille suomalaisille paras polyfenolien lähde. Tutkitusti marjojen ainutlaatuisuus johtuu niiden väriaineyhdisteistä polyfenoleista. Niiden terveyshyödyt saadaan nauttimalla eri marjoja joka päivä.

-Käyttämämme marjat ovat pohjoisen havumetsävyöhykkeen marjoja. Ne ovat pääosin kotimaisia, satokausista riippuen, jatkaa Roberts.

Oy Roberts Ab toimittaa Berrieitä eri alueosuuskaupoille ympäri Suomen.

-Berrieitä myymme mm. yritysmaailmaan, horeca-, ja julkiselle sektorille, sekä vientiin, mm. Kiinaan ja Etelä-Koreaan. Roberts Berriet ovat oiva tapa saada koko perhe syömään marjoja joka päivä, ympäri vuoden, päättää Roberts.