Lähituottaja: Partanen


14.4.2021

Landeli Group on kotimainen ruokatalo, joka toimii neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Partanen, Maalaistuote Vataja, Pajuniemi ja Korpela.

Liedossa Partasella tiedetään, miten tuoretta lihaa käsitellään, leikataan ja jatkojalostetaan – oikeaa pakkaamista unohtamatta. Vuonna 1995 perustetun lihatukun valikoimasta löytyvät korkealaatuiset ja perinteiset lihavalmisteet vähittäiskaupan ja Horecan tarpeisiin yli 25 vuoden kokemuksella.

Partasella työskentelee 50 liha-alan ammattilaista. Vuonna 2019 Landeli Group Oy:n liikevaihto oli noin 40 miljoona euroa, josta Partasen osuus oli noin 85 %.

-Raaka-aineet hankimme mahdollisuuksien mukaan läheltä. Arvostamme tekemisessämme kotimaista lihaa. Leikkaamme sikaa, nautaa, hirveä ja peuraa. Partasella toimintaamme ohjaavat laatustandardit FSSC 22000 ja piakkoin saatava BRC standardi. Ympäristöystävällistä tekemistä ohjaamme ympäristöjärjestelmä ISO 14000 avulla, kertoo myyntipäällikkö Roope Lahdenperä.

Yritys omaa pitkät perinteet ja yhteistyön Turun Osuuskaupan kanssa. Partasen mukaan on ilo tarjota paikallisia, laadukkaita lihatuotteita alueen laatutietoisille kuluttajille.