LähiTapiolan vakuutuksista turvaa ja Bonusta


28.5.2014

LähiTapiolan vakuutuksista on saanut Bonusta viime vuoden kesäkuusta alkaen. Vakuutusyhteistyö on osa laajempaa strategista kumppanuutta.

S-ryhmän vakuutusyhteistyökumppanina on toiminut kesäkuusta 2014 lähtien LähiTapiola. Yhteistyö on tuonut Bonuksen piiriin suuren osan LähiTapiolan yksityisasiakkaiden vakuutuksista.

– Yhteistyökumppanit laajentavat asiakasomistajille tarjottavia etuja ja palveluja niille alueille, joilla S-ryhmällä ei ole omaa liiketoimintaa. Vakuutusyhteistyö on koettu tutkimusten mukaan erittäin tärkeäksi asiakkaidemme keskuudessa, kertoo kehityspäällikkö Mika Hovi SOK:n Asiakkuus-yksiköstä.

Enemmän kuin bonusyhteistyötä

Vakuutusyhteistyö on osa laajempaa strategista yhteistyötä LähiTapiolan kanssa, josta yhtenä esimerkkinä viime vuoden toukokuussa  toteutunut S-Pankin ja LähiTapiola Pankin fuusio. Myös S-Etukortteihin painetaan LähiTapiolan logo. LähiTapiolan logo tulee niiden asiakasomistajien maksuominaisuudella varustettuun S-Etukorttiin, jotka ovat rekisteröityneet Bonuksen piiriin LähiTapiolassa.