Lähellä valmistettujen tuotteiden valikoima kasvaa ja kehittyy


1.11.2022

Turun Osuuskauppa on ostanut Naantalin Ruokamestarit Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakauppa mahdollistaa Turun Osuuskaupan Kulman Keittiön toiminnan laajentamisen ja kehittämisen. Naantalin Ruokamestarit Oy:n koko henkilökunta, 4 henkilöä, siirtyy samassa yhteydessä Turun Osuuskaupan palvelukseen.

Kulman Keittiö on Turun Osuuskaupan oma kotikeittiö, jossa kauppojen palvelutorien ja tuoretiskien sekä valikoitujen lounasravintoloiden herkulliset tuotteet valmistetaan. Kulman Keittiö käyttää paikallisten tavarantoimittajien ensiluokkaisia tuotteita, joiden tuoreus maistuu lautasella.
– Liiketoimintakauppa mahdollistaa meille Kulman Keittiön tuotannon edelleen kehittämisen ja laajentamisen. Käytännössä tämä tarkoittaa nykyisen tarjonnan monipuolistamista kauppojemme palvelutoreilla sekä ravintoloissamme, innovatiivista ajattelua ja kehittämistä, lähellä tuotetun ruokatarjonnan lisäämistä sekä entistä yksilöllisempiä ateriaratkaisuja eri asiakasryhmille, sanoo toimialajohtaja Harri Havia Turun Osuuskaupasta.

Naantalin Ruokamestarit Oy on toiminut uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa Raisiossa. Jatkossa nämä modernit tilat mahdollistavat Kulman Keittiön tehokkaan ja monipuolisen paikallisten tuotteiden tuotannon.
– Turun Osuuskaupalla on vaikuttava ja herkullinen lähellä tuotettujen tuotteiden valikoima ja on hienoa päästä mukaan kehittämään Kulman Keittiön toimintaa sekä tuotteita vastikään laajennetuissa tiloissa, sanoo Naantalin Ruokamestarit Oy:stä Turun Osuuskauppaan siirtyvä Ari Salminen.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Harri Havia, puh. 010 764 5005