Laajat aukioloajat ja s-kaupat.fi helpottavat jouluruuhkaa


19.12.2022

Joulu on ruokakaupoissa ruuhkaista aikaa, mutta voit helpottaa joulun valmistelua käymällä kaupassa hiljaisempina hetkinä, kuten aikaisin aamulla, illalla tai jopa yöllä. Myös ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa s-kaupat.fi. Verkkokaupassa toimitusikkunoita on vielä hyvin vapaana.

Turun Osuuskaupan ruokakaupat eli Prismat, S-marketit, Salet sekä ABC liikennemyymälät palvelevat laajoilla aukioloajoilla läpi joulun. Turun alueen Prismat, Itäharju, Mylly ja Länsikeskus avaavat ovensa maanantaina 19.12. klo 7 ja palvelevat ympäri vuorokauden jouluaattoon klo 18 asti. Prisma Loimaa palvelee myös normaalia pidempään aina klo 24 asti maanantaista alkaen ja sulkee ovensa jouluaattona klo 18. Piispanristin ja Tampereentien Prismat ovat auki totuttuun tapaan joka päivä 24 h.

Myös seuraavat S-marketit ja Sale-myymälät palvelevat 24/7: S-market Aura, S-market Auranlaakso (Turku), S-market Majakkaranta (Turku) S-market Naantali, S-market Mynämäki, S-market Paimio, S-market Manhattan (Turku), S-market Vakka-Suomenkatu (Uusikaupunki), S-market Parainen, Sale Humalistonkatu (Turku) ja Sale Hämeenkatu (Turku).

– Joulu on ruokajuhla ja niinpä ruokakaupoissa on joulun alla ruuhkaa. Rauhallisimpia hetkiä ostosten tekoon ovat varhaiset aamut sekä myöhäiset illat ja yöt, vinkkaa Prisman ketjujohtaja Ville Ämmälä Turun Osuuskaupasta.

Jouluviikon vilkkain päivä on S-ryhmän ennusteiden perusteella aaton aatto. Aattona Turun Osuuskaupan kaupat ovat auki, mutta monet sulkevat ovensa tavallista aikaisemmin.

Varaa verkkokaupan toimitus nyt

S-kaupat.fi ruoan verkkokaupassa voit tehdä ostoksia milloin vain. Joulunaluspäivien toimitusaika kannattaa varata nyt heti, jotta varmistat toimitusajankohdan. Oman kotipaikkakuntasi verkkokaupan palvelutilanteen voit tarkistaa osoitteesta s-kaupat.fi.

– Monelle ruoan verkkokaupan tarjoama ruuhkaton ostosreissu on jouluna houkuttelevin. Erityisesti Prismojen noutoikkunat täyttyvätkin nopeasti ja asiakkaiden kannattaakin muistaa, että ruokaostokset voi tilata myös monista S-marketeista.

Verkkokaupan keräysmaksu on vuodenvaihteeseen asti Turun Osuuskaupassa 0 euroa.

Kaikki joulunajan aukioloajat voit tarkistaa täältä.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, Prisma-ketjujohtaja Ville Ämmälä, puh. 010 764 4052