Kupittaan avainpelaajat esittelyssä: Ravintolapäällikkö Marika Kivimäki


26.11.2019

Ravintolapäällikkö Marika Kivimäki rakastaa tekemisen meininkiä.

Kuka olet?

Olen 46-vuotias perheen äiti Merimaskusta. Meitä on minun lisäkseni aviomies Kristian ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Lisäksi perheeseen kuuluu kaksi söpöä kissaa.

 

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla tykkään urheilla. Intohimoni on juokseminen. Se on paras tapa tuulettaa ajatuksia ja pitää itsestä huolta, että jaksaa kiireisessä arjessa. Tykkään myös ihan chillailla ja nauttia hiljaisuudesta. Työssä taasen tykkään tekemisen meiningistä! Silloin kun tehdään, niin tehdään täysillä ja hymyssä suin.

 

Minun mottoni on…

Tee asiat muille niin kuin haluaisit ne muiden tekevän sinulle. Positiivisuus luo iloa ja se kantaa eteenpäin 🙂 Eteenpäin, sanoi mummo lumessa!

 

Mitä kupittaan palveluista suosittelisit ensimmäisenä ravintola- ja hotelliasiakkaille?

Talvella kannattaa mennä Kupittaan luistelumadolle testaamaan kilpaluistelua. On meinaan tehokasta liikuntaa! Kesällä Kupittaan puistossa on hieno minigolfrata, jonne voi koko perhe mennä yhdessä viettämään aikaa.

Ja tietenkin meidän oma Bistro Elli palvelee kaikkia asukkaita sydämellisesti keväästä 2020 alkaen!

 

Tämä asiakaskokemus hotellissa tai ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni…

Voi niitä mahtuu niin paljon 26 vuoteen, ettei millään osaa valita sieltä parasta kokemusta. Se lämmittää aina mieltä, kun asiakas antaa hyvää palautetta suoraan ja kiittää saamastaan palvelusta. Silloin tiedän, että olemme onnistuneet ja hän tulee meille uudelleen 🙂