Kupittaan avainpelaajat esittelyssä: Keittiöpäällikkö Mika Aho


21.11.2019

Keittiöpäällikkö Mika Ahon intohimona on rakkaus makuihin ja elämyksiin.

Kuka olet?

Mika Aho, laatuvuosikertaa 1965. Isä, aviomies, juniorivalmentaja, uskottu ja luotettu ystävä. Asun Maskussa metsän reunalla vaimoni Ninan ja ihanien lastemme Leevin, Lotan ja Lillin kanssa.

 

Mikä on intohimosi työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Rakkaus makuihin ja elämyksiin, toimimmehan nimenomaan ihmisten luomassa elämysbisneksessä. Vapaalla harrastuksiin kuluu golf, juniorigolfvalmennus, kuntolentopallo ja kuntosalilla käynti.

Lomilla rentoudun mieluiten perheen ja ystävien seurassa, kesällä saaristossa veneillen sekä talvisin lumisissa maisemissa lasketellen, hiihtäen ja takkatulen lämmöstä nauttien.

 

Minun mottoni on…

Viimekädessä maku ratkaisee aina ja laskin ei valehtele.

 

Mitä Kupittaan palveluista suosittelisit ensimmäisenä ravintola- ja hotelliasiakkaalle?

Tietenkin Bistro Ellin palveluita minkä mainiolta uudelta menulta löytyy moneen makuun takuuvarmoja huolella valmistettuja herkullisia annoksia.

 

Tämä asiakaskokemus hotellissa tai ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni…

Vuosien varrella olen saanut kokea monia huippuelämyksiä ruuan parissa niin kotona kuin maailmallakin. Jos joku näistä kokemuksista pitää nostaa, niin ehkä vuosia sitten Itävallan Saalbachissa nautittu illallinen laskettelureissulla on jäänyt erityisesti mieleen. Silloin grillattiin pihvit itse hehkuvien kivien päällä pöydässä Wiener-valssin tahtiin. Tässä menussa oli yhdistetty hienosti useita elementtejä mm. tuoksut, ääni, valaistus, maku, musiikki sekä yhdessä tekeminen. Tämä illallinen oli kyllä osallistujille ikimuistoinen kokemus.