Kulman Keittiön pulled pork kinkusta


20.12.2018

Jos joulusta on jäänyt yli kinkkua, syntyy siitä helposti herkullinen pulled pork. Varsinkin ylikypsäksi paistettu kinkku pehmenee jo lyhyelläkin keittämisellä.

  • 4:lle
  • Vaikeusaste: Helppo
  • Valmistusaika: 20 min

(ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)


600 g kinkkua
lihalientä
1 dl Kulman Keittiön cola-bbq-kastiketta


Tarjoiluun

4 sämpylää  
2–3 dl coleslaw’ta
 

Leikkaa kinkku siivuiksi ja aseta kattilaan. Kaada päälle lihalientä niin, että kinkku lähes peittyy. Keitä kymmenisen minuuttia niin että kinkku pehmenee ja alkaa hajota. Voit edistää prosessia lastan kanssa. Kaada sekaan Kulman Keittiön cola-bbq-kastike ja keitä kunnes liemi sakenee, noin 5 minuuttia.

VINKKI: Pulled pork toimii täydellisesti esimerkiksi sämpylän välissä coleslaw’n kanssa.