Kohta meitä on jo 160 000


8.10.2019

Turun Osuuskaupan asiakasomistajien määrä hipoo jo 160 000 rajapyykkiä. Raja tulee ylittymään lähiaikoina. Oletko sinä Turun Osuuskaupan 160 000 Omistaja?

Osuuskaupan toiminta-ajatus on ollut alusta asti sama, toimia oman alueensa ja sen ihmisten asialla. Kun liityt asiakasomistajaksi, liityt samalla osuuskaupan jäseneksi ja teet sijoituksen sen pääomaan maksamalla osuusmaksun. Jokaisella asiakasomistajalla on samansuuruinen osuus osuuskaupasta.

Asiakasomistajat saavat käyttöönsä monipuolisia etuja ja Bonusta, joka on selvää rahaa takaisin ostoksista. Mitä enemmän keskität ostoksiasi, sitä suurempi on Bonuksesi. Voit saada myös maksutapaetua ostoistasi maksaessasi S-Etukortilla.

Asiakasomistajille suunnattuja etuja ja palveluja parannetaan jatkuvasti sekä määrällisesti että laadullisesti. Tärkeimpiä asioita asiakasomistajille ovat hyvät, ajanmukaiset ja kilpailukykyiset palvelut sekä edulliset hinnat. Yksi uusimpia asiakasomistajille kehiteltyjä palveluja on S-mobiili – sovellus, josta näet kätevästi Bonus-tietosi, saat käyttöösi etukuponkeja ja tiedot vaikkapa ostamiesi tuotteiden hiilijalanjäljestä.

Yhteiskunnallinen vastuu on osa osuustoimintaa. TOK on alueellaan suuri työllistäjä ja se investoi ja käyttää toimintansa tulosta alueensa hyväksi. Omistajalla on myös oikeus äänestää tai asettua itse ehdolle osuuskauppavaaleissa. Neljän vuoden välein järjestettävissä vaaleissa valittu edustajisto valvoo asiakasomistajien etuja.