Joulurekry 2021


18.12.2020

Syksyn ja talven sesonkityöntekijähaku on käynnissä!

Loppuvuosi ja joulu on meille kiireistä aikaa. Etsimme nyt reippaita apukäsiä sesonkityöntekijöiksi toimipaikkoihimme. Haemme myyjiä, ravintolatyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä…  Hae meille työkaveriksi, asenne ratkaisee! Hakuaika 22.9.-10.10.2021.

Katso täältä TOK:n avoimet työpaikat.

 

Nuoren työnhakijan selviytymisopas

Ensimmäiseen työpaikkaan hakeminen ja työhaastatteluun pääseminen ovat jänniä asioita. Riittää kuitenkin, että haastattelukutsun saatuaan valmistautuu siihen huolellisesti ja tulee paikalle siististi pukeutuneena, omana reippaana itsenään. Kokosimme yhteen viisi vinkkiä, joiden avulla valmistautuminen työhaastatteluun sujuu paremmin.

1. Saapuessasi haastatteluun, kiinnitä huomiota positiiviseen asenteeseen. Reipas tervehtiminen jää haastattelijan mieleen ja antaa hyvän ensivaikutelman.

2. Haastattelutilanteessa hymyile ja katso haastattelijaa silmiin. Anna itsestäsi positiivinen vaikutelma, sellaista ihmistä me haemme myös tiimiimme. Ei haittaa jos sanat menevät sekaisin. Tärkeintä on, että uskaltaa yrittää. Kuuntele ja uskalla kysyä, mikäli jokin askarruttaa.

3. Meillä töissä oleminen on kuin olisit osa isoa joukkuetta. Joukkueeseemme kuuluu monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on siinä omat vahvuutensa. Tuo esiin halusi ja kykysi toimia osana joukkuetta, se on iso plussa. Uudet vahvistukset tuovat aina oman arvokkaan lisänsä tiimiin.

4. Muista huolehtia itsestäsi. Nuku riittävästi ja syö hyvin ennen haastatteluun saapumista. Terveet elämäntavat näkyvät ulospäin ja edesauttavat myös fyysisessä työssä jaksamista. Kun itsellä on hyvä olo, näkyy se positiivisesti myös työpaikalla.

5. Näytä halusi oppia, kasvaa ja kehittyä meillä. Aiemmalla kokemuksella tai koulutuksella ei ole väliä, riittää että asenne on oikea. Kun kesätyön hoitaa hyvin, on suuri mahdollisuus työllistyä meille jatkossakin. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja, joten mahdollisuuksia on edetä vaikka mihin.

 

Tärkeintä on kuitenkin olla rohkeasti oma itsensä. Tsemppiä työnhakuun ja nähdään haastattelussa!