Keittiömestari Antti Vahtera tuotekehittäjäksi ja valmentajaksi Hamburger Börsiin


17.1.2012

Sokos Hotel Hamburger Börs on solminut yhteistyösopimuksen keittiömestari Antti Vahteran kanssa Hamburger Börsin uniikkiravintoloiden ruokatarjonnan tuotteistamista ja kehittämistä sekä henkilökunnan valmentamisesta.

Keittiömestari Antti Vahtera on Suomen tunnetuimpia keittiömestareita, joka on nähty niin erilaisissa kokkikilpailuissa, monipuolisessa ravintolatoiminnassa kuin TV:n ruokaohjelmissakin. Vahtera on myös suosittu luennoitsija, kouluttaja ja ruokakirjailija.
– Hamburger Börs on legendaarinen turkulainen ravintolatalo, jonka monipuolinen historia ja pitkät perinteet kiinnostavat minua. Yhteistyö antaa hienot mahdollisuudet olla mukana kehittämässä tämän päivän ja huomisen Börsiä. Koen tämän tehtävän mielenkiintoiseksi ja haastavaksi. Minulla on yhteistyön kautta paljon annettavaa, mutta uskon samalla myös itse oppivani jälleen paljon uutta, keittiömestari Antti Vahtera kommentoi yhteistyötä.

TOK:n hotelliryhmän johtaja Tuija Suominen-Åkerlund puolestaan toteaa, että yhteistyö tuo mukanaan Börsin koko keittiötiimille ja henkilökunnalle uusia ideoita ja tietotaitoa.  
– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Antti Vahteralla on paljon annettavaa niin konstailemattoman, skandinaavisen hyvän ruoan ja seurustelun bistron Oscarin Olohuoneen ja Keittiön & Puiston liikeidean mukaiselle kehitystyölle kuin Yläbörsillekin, jonka ainutlaatuinen jugendmiljöö sopii niin juhlaviin illallisiin ja cocktailtilaisuuksiin kuin vaikkapa iloisiin 50-vuotisjuhliin – teemana juuri 50-luku! Antti Vahtera keskittyy erityisesti Oscarin Olohuoneen ja Keittiön & Puiston ja Yläbörs bankettiravintolan tarpeisiin toimien tiiviissä tiimityössä keittiöpäällikkö Mika Ahon, keittiömestari Jari Uusitalon ja muun keittiötiimin sekä ravintolapäällikkö Sirpa Toivosen kanssa, Suominen-Åkerlund jatkaa.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, hotelliryhmänjohtaja Tuija Suominen-Åkerlund, puh. 010 764 5000
Keittiömestari Antti Vahtera, puh. 050 526 4666