Kauppakassi nyt myös Itäharjun Prismassa


7.6.2016

Ruuan verkkokauppa, Prisma Kauppakassi -palvelu, on avattu Prisma Itäharjun yhteyteen. Prisma Kauppakassi -palvelun valikoimista löytyy yli 20 000 tuotetta ja ruoan lisäksi mukana on yleisimpiä päivittäisiä käyttötavaroita.

– Kokemukset Myllyn Kauppakassista ovat olleet kannustavia ja odotuksemme ovat korkealla myös Itäharjun Kauppakassin osalta. Asiakkaat ovat kovasti odottaneet Kauppakassia myös Itäharjulle ja nyt vastaamme tähän toiveeseen, toimialajohtaja Mikko Rauhanen toteaa.

Palvelun toimintaperiaate on yksinkertainen; asiakas kirjautuu joko verkkokauppaan osoitteessa www.foodie.fi/itaharju tai mobiilisovellukseen tabletilla tai älypuhelimella, valitsee haluamansa tuotteet ja käy noutamassa ne sovittuna aikana Prisma Itäharjun noutopisteestä. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa tilausta tehdessä tai pankkikortilla noutopisteessä tilausta noudettaessa. Verkosta tilatut tuotteet ovat samanhintaisia kuin Prisman hyllyssä. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan keräilymaksulla, joka on S-Etukortilla alkaen 4,90 euroa.

– Verkossa tilattujen tuotteiden keräämisestä vastaa tehtävään koulutettu henkilökuntamme, joka valitsee asiakkaalle parhaat ja tuoreimmat tuotteet. Erityisen tarkkoja olemme tuotteiden tuoreuden lisäksi keräiltyjen tuotteiden asianmukaisesta säilytyksestä, kertoo Prismajohtaja Ville Ämmälä.

Prisma Itäharjun ruokaosasto valmiina

Vuoden vaihteessa alkaneet Prisma Itäharjun uudistus- ja laajennustyöt etenevät suunnitellusti.

– Ruokaosastomme valmistautuu juhannuskauppaan. Valikoimassa korostuvat tuoretuotteet. Meillä on nyt upea lähes 25 metrin palvelutiski, jota täydentävät konsulenttien palvelupisteet. Palvelutiski kasvoi aiemmasta lähes neljänneksellä. Omasta paistopisteestä löytyvät tuoreet lämpimäiset ja herkut. Lisäksi kiinnitämme erityisesti huomioita tuorepuolen esillepanoihin. Hedelmä- ja vihannesosastomme ansaitsee myös maininnan, sillä se on todella houkutteleva ja runsas, Ämmälä iloitsee.

Kokonaisuudessaan Prisma Itäharjun remontti valmistuu syksyn aikana.