Kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion syksyllä Skanssiin


25.5.2022

Emotionin tarina saa syksyllä jatkoa, kun Turun Osuuskauppa avaa toisen Emotion-myymälänsä Kauppakeskus Skanssiin.

– Avasimme Emotionin Raisioon Kauppakeskus Myllyyn kaksi vuotta sitten. Asiakkaat ovat ottaneet palvelevan kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeen niin hyvin vastaan, että näiden kokemusten siivittämänä tuomme Emotion-ketjun myös Turkuun ja avaamme uuden liikkeen syksyllä Skanssiin, kertoo Emotioneista vastaava Sokos-johtaja Sanna-Liisa Byskata Turun Osuuskaupasta.

– Emotion tuo Sokoksen kauneuden ja hyvinvoinnin parhaat palat pienemmässä koossa asiakkaidemme ulottuville. Myymälässä jokainen asiakas saa henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua, Byskata jatkaa.

Myllyssä juhlitaan 2-vuotiasta Emotionia

Emotion Mylly viettää 2-vuotissynttäreitään perjantaina 27.5.2022. Asiakkaita hemmotellaan ilmaisilla pikameikeillä ja -kampauksilla klo 11-19. Lisäksi tarjolla on edullisia pikahierontoja. Syntymäpäivien aikaan omaa kauneudenhoitotuotteiden repertuaaria saa täydennettyä S-Etukortilla 20 prosentin alennuksella aina sunnuntaihin asti.

Emotion on henkilökohtaista palvelua tarjoava kauneuden erikoisliike, joka tarjoaa kansainvälisiä huippubrändejä, aistikkaita tuoksuja sekä korkeatasoisia kampaamotuotteita.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, Sokos-johtaja Sanna-Liisa Byskata, puh. 010 764 4951