Kanaravintola Tsiken ja pizzaravintola Qualitano avautuvat Raision Myllyyn 10.9.


8.9.2015

Turun Osuuskauppa avaa Kauppakeskus Myllyyn kaksi uutta ravintolaa; kanaravintola Tsikenin ja roomalaista pizzaa tarjoilevan pizzaravintola Qualitanon.

Qualitanossa asiakas valitsee suosikkinsa lasitiskin takana olevista rapeista pizzavaihtoehdoista. Suomen laajimmassa kanaravintola Tsikenissä nautitaan kana-annoksia aasialaiseen, amerikkalaiseen ja välimerelliseen tapaan. Ravintolakonseptit laajenevat myöhemmin muun Suomen kauppakeskuksiin.

– Kauppakeskukset ovat yhä enemmän kohtaamispaikkoja, joissa elämyksellisten palvelujen merkitys korostuu. Asiakkaat siirtyvät ostoksilta ravintoloihin ja mm. hyvinvointipalveluiden ja viihteen pariin. Kauppakeskusten ravintolamaailmatkin tulevat uudistumaan, kun matkailuun ja ravintolaruokailuun tottuneet asiakkaat vaativat parempaa laatua ja uusia elämyksiä. Meidän uudet konseptimme tarjoavat samaan aikaan nopean mutta laadukkaan ja monipuolisen ravintolakokemuksen, sanoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Kanaravintola Tsiken tarjoaa hampurilaisia, salaatteja ja kana-annoksia eri makumaailmoista; Aasiasta, Afrikasta ja Välimereltä. Tsikenin erikoisuus on maustebaari, joka sisältää paikan päällä tehtyjä kastikkeita ja lisukkeita sekä tuoreita yrttejä Kiinasta Kaliforniaan.

Qualitanossa laadukkaista raaka-aineista tehdyt pizzat tarjoillaan aitoon roomalaiseen tyyliin paloina. Palatarjoilu, al taglio, sopii mainiosti niin pieneen kuin isoonkin nälkään ja mahdollistaa eri makujen maistelun. Pizzan lisäksi Qualitanon ruokalistalla on reheviä salaattiannoksia, kuten kana-päärynä-gorgonzola- ja avokado-provolone -salaatit. Ruokaelämystä täydentävät italialaiset viinit ja oluet.

Kaksi pizzapalaa ja lisukesalaatti Qualitanossa, 9,90 e.

Tsikenin kana-annokset, 14,50 e.