Kaikkia liikuttava Kupittaa


30.7.2019

Kaikki urheilevan tiet vievät Kupittaalle. Kattavat palvelut ovat hotellivieraidemme käsien ulottuvilla – #liikuttavanlähellä.

Kaikki urheilevan tiet Turussa vievät Kupittaalle. Kattavat palvelut ovat hotellivieraidemme käsien (ja jalkojen) ulottuvilla – #liikuttavanlähellä.

Turun Palloiluhalli

Nykyaikainen, monipuolinen ja laadukas Kupittaan palloiluhalli kattaa kolme täysmittaista kenttää. Vuoden liikuntapaikaksikin vuonna 2018 valitun palloiluhallin pääkäyttäjälajit ovat futsal, koripallo, käsipallo, lentopallo, salibandy ja voimistelu. 

Kupittaan keilahalli

Kupittaan keilahallissa on 16 keilarataa ja se sijaitsee Kupittaan puiston laidalla. Keilahallista löytyy kevyitä palloja lapsille ja radoilla on automaattiset kourusuojat ja pistelaskimet. Viikonloppuisin mahdollisuus myös hohtokeilailuun. Varaa rata ja tutustu lisää tästä

Kupittaa luistelumato

500 metriä pitkä ja 5-6 metriä leveä luistelurata toimii kesällä rullaluistelupaikkana ja talvella luistelupaikkana. Talvisin mahdollisuus myös luistinten vuokraukseen. Kurkkaa lisätiedot tästä.

Veritas Stadion

Kupittaalla sijaitseva kansainväliset mitat täyttävä jalkapallostadionilla pelataan turkulaista jalkapalloa. Veritas Stadion toimii Veikkausliigaa pelaavan FC Interin sekä Ykköstä pelaavan TPS:n kotistadionina. Stadion palvelee myös kokousasiakkaita ympäri vuoden. Tutustu Veritas Stadioniin.

Kupittaan velodromi 

Ratapyöräilyrata on maksuton ja vapaassa käytössä ilman varauksia. Kypärän käyttö on pakollista.
Radan pituus 333,33 metriä.

Kupittaan maauimala

Suosittu Kupittaan maauimala on kesäisin etenkin lapsiperheiden suosiossa. Maauimalassa on iso allas, syvä allas ja lasten allas sekä lasten liukumäki. Palvelee kesäkaudella, Kurkkaa aukioloajat ja hinnasto tästä

 

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet liikuttavan lähellä,
Original Sokos Hotel Kupittaa