Kaikkea on – paitsi isoja hintoja


11.10.2021

Turun Osuuskauppa on tehnyt määrätietoista hintatason alentamista oman alueensa S-marketeissa. Pysyvästi edullinen hintataso on jo yhteensä 15 TOK:n S-marketissa. Alennettavien tuotteiden joukosta löytyy kaikkia asiakkaille tärkeitä tuotteita lasten ruoista jauhelihaan ja jogurtista juustoon. Viimeisimpänä edullisemman hintatason S-marketien joukkoon on liittynyt S-market Nousiainen.

Tavoitteena on palvella alueen asiakkaita entistäkin kilpailukykyisemmin ja helpottaa asiakkaiden arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän. Edullisempi hintataso löytyy Nousiaisten lisäksi Auranlaakson, Liedon, Paimion, Paraisten, Kaarinan, Majakkarannan, Naantalin, Piikkiön, Mynämäen ja Raision S-marketeista sekä S-market Manhattanilta ja Uudestakaupungista Vakka-Suomenkadun S-marketista. Loppuvuodesta 2021 keskustan Herkut eli S-market Wiklund Herkku ja S-market Hansa Herkku ottivat keskustan herkkuherruuden ja toivat keskustaan uuden edullisen hintatason.

Aina halvat hinnat, vertaa vaikka Hintavertailijalla. Hintavertailijan saa käyttöönsä S-mobiilissa. Hintavertailija-palvelu vertailee ruokakorin hintaa kahden eri kaupan välillä. Fiksua kuluttamista tukeva palvelu paljastaa, kuinka arkisten ostosten pienistäkin hintaeroista voi muodostua vuoden mittaan suuret säästöt.

Lue lisää hintavertailijasta täältä.