Janne Alho Turun Osuuskaupan kiinteistöjohtajaksi


7.8.2023

Turun Osuuskauppa on nimittänyt DI Janne Alhon kiinteistöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Alho aloittaa työnsä 1.9.2023. Hän siirtyy Turun Osuuskauppaan NCC Suomi Oy:stä, jossa hän toimi viimeksi hankekehitysjohtajana.

– Olen todella iloinen, että saamme Janne Alhon kaltaisen kiinteistöalan moniosaajan vahvistamaan TOK:n kiinteistötiimiä. Kiinteistöjohtajan toimenkuvaan kuuluvat mm. laajan Varsinais-Suomen alueella olevan toimipaikkaverkostomme kehityshankkeet ja uusien kauppapaikkojen hankinta. Jannella on alueella erinomainen verkosto alan ammattilaisia ja päätöksentekijöitä ja uskon, että hänen johdollaan pystymme yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa toteuttamaan kiinteistöasioissa meille tärkeitä kasvu- ja kehitystavoitteita ja kunnianhimoista vastuullisuusohjelmaamme, kertoo Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen.

Turun Osuuskaupan Kiinteistöosasto vastaa yhteistyössä palveluntuottajien kanssa TOK:n lähes sadan liikepaikan ylläpidosta. Tiimin vastuulla on kiinteistöhallinta ja huoltotoiminta, siivous, toimipaikkojen vuosikorjaukset ja muutostyöt sekä vuokraustoiminta ja uusien toimipaikkojen hankinta. Lisäksi tiimi vastaa alueosuuskaupassa projektien rakennuttamisesta ja energiahallinnasta. Tiimissä työskentelee Janne Alhon lisäksi viisi alan ammattilaista.

– Turun Osuuskauppa toimii kasvualueella ja sillä on merkittävä rooli varsinaissuomalaisten arjessa sekä palveluntarjoajana että työnantajana. Olen todella innoissani, että pääsen mukaan näin monella mielenkiintoisella toimialalla toimivaan yritykseen, ja toivon, että voin omalla osaamisellani auttaa TOK:n strategian toteuttamisessa ja yhdessä koko kiinteistötiimin kanssa varmistaa verkoston toimivuuden ja ajantasaisuuden nopeasti kehittyvällä alueella, kertoo Janne Alho. – Turun Osuuskaupan arvomaailma puhuttelee minua myös vahvasti; on hienoa työskennellä organisaatiossa, jossa osataan toimia dynaamisesti, mutta asioita suunnitellaan ja toteutetaan pitkäjänteisesti ja vastuullisesti.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003