Italialaisen 7camicie-vaateketjun laatupaidat TOK:n Sokoksiin


13.4.2012

– 7camicie myy italialaisia miesten ja naisten paitoja, jotka ovat samanaikaisesti sekä klassisia että trendikkäitä. Niissä yhdistyvät paitojen tekemisen vanhat perinteet sekä nykyaikainen, persoonallinen suunnittelu. Uskon, että Turun alueen asiakkaat näkevät persoonallisen, yksityiskohtiin ja laatuun panostavan italialaisdesignin uutena, piristävänä pukeutumisvaihtoehtona. Tärkein palvelulupauksemme on 100 % asiakastyytyväisyys, 7camicie-vaateketjun Suomeen tuonut Pasi Kaurala toteaa.

Laaja 7camicie‐paitamallisto pitää sisällään satoja erilaisia malleja ja värejä sekä muun muassa XS:stä XXXXL:ään yltävän kokovalikoiman.Kauluksia ja nappeja riittää. Mallistot on suunnattu mukavuutta ja tyyliä kaipaavalle miehelle sekä tyylikästä sensuaalisuutta arvostavalle naiselle. Paitojen lisäksi valikoimaan kuuluu solmioita, nahkavöitä ja kalvosinnappeja.

– 7camicie on maailmanluokan paitamerkki, jolle löytyy asiakaskuntaa myös Suomesta – kuten Helsingin Ison Omenan liikkeen menestys on jo osoittanut. 7camicie laajentaa ja täydentää Sokoksen omaa tuotevalikoimaa ja tarjoaa asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja. Helmikuussa avatun naisten muotiin keskittyvän Zizzin jälkeen vuorossa on 7camicien myötä myös laajempi miesten pukeutumisen valikoima, sanoo Turun Osuuskaupan Sokoksista vastaava toimialajohtaja Mika Nupponen.

7camicien tuotteet ovat saatavilla Sokos Wiklundilla ja Sokos Myllyssä lauantaista 14.4. alkaen.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mika Nupponen, puh. 010 764 3301
7camicie, Pasi Kaurala, puh. 0400 719 067