Iloisen Hyväntekijän Päivä Linnanmäellä 18.6.


11.6.2016

Lauantaina 18.6. Linnanmäki ja lastensuojelujärjestöt järjestävät yhdessä huvipuistossa Iloisen Hyväntekijän Päivän.

Jokainen Linnanmäellä kävijä on iloinen hyväntekijä. Lauantaina 18.6. klo 13 – 17 vierailijoiden on mahdollista tutustua kaikkien kuuden Lasten Päivän Säätiön lastensuojelujärjestön toimintaan järjestöjen toiminnallisilla pisteillä, joissa on luvassa mm. askartelua, kasvomaalausta ja muuta kivaa tekemistä koko perheelle. Lavalla lapsia laulattaa ja leikittää Ti-Ti Nalle, Riesa-Pelle tekee koomisia taikatemppuja ja Sari Aalto esittelee vatsastapuhumisen taitojaan.

 

Linnanmäellä vilistää maskotteja pienten lasten riemuksi

SOK ja HOK-Elanto on yksi Linnanmäen pääyhteistyökumppaneista, koska hyvän tekeminen ja hyvän olon tuottaminen kuuluu myös S-ryhmän arvomaailmaan. 18.6. Linnanmäellä seikkailee ABC liikennemyymälöiden Apsi Apina ja Sokos Hotellien Onni Orava muiden maskottien kanssa.

Iloisen Hyväntekijän Päivän kautta lastensuojelujärjestöt haluavat tuoda näkyväksi tämän vuoden kärkihankkeensa, joihin Linnanmäeltä saatuja avustusrahoja käytetään. Lähes koko Linnanmäen vuosittainen tuotto, eli noin 15 % liikevaihdosta, ohjataan kuudelle lastensuojelujärjestölle. Tämän vuoden tavoite on kerätä 4,3 miljoonan euroa lastensuojeluun, joka jaetaan säätiön kuuden perustajajärjestön kesken. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaat tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.