Hyödynnä S-Cardiasi Uudenkaupungin Kahvelissa


26.1.2019

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajille. Hyödynnä korttiasi nyt myös Uudenkaupungin Kahvelissa.

Ovatko businesstapaamiset ja –ruokailut osa työsi arkea? Panostatko henkilökohtaiseen asiakastapaamiseen tai käytätkö kokous- ja neuvottelutiloja?

Esittämällä S-Cardin maksun yhteydessä kerrytät rahanarvoisia S-pisteitä. S-pisteet ovat kuin käteistä rahaa ja yksi piste vastaa yhtä euroa. S-pisteitä kertyy koko laskun loppusumman mukaan, mutta enintään 3400€:n osalta per tapahtuma. S-pisteet ovat voimassa 12 kk. Mitä enemmän keskität ostojasi, sitä enemmän hyödyt.

Miksi S-Card?
S-Card on Suomen kattavin kanta-asiakaskortti majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluiden käyttäjille. Hanki S-Card ja keskitä majoitus-, ravintola- ja kokousostosi S-ryhmän hotelleihin ja ravintoloihin, niin pääset nauttimaan tuntuvista eduista! Voit hyödyntää yli 500 S-ryhmän toimipaikassa: kaikissa Sokos Hotelleissa, Suomen Radisson Blu Hotelleissa, kaikissa valtakunnallisissa ketjuravintoloissa sekä lukuisissa yksittäisissä ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä.

Tilaa S-Card tästä>>

Lue lisää S-Cardista ja sen eduista>>

Kahvelin á la carte- lista ja aukioloajat>>

Tutustu Kirstaan, tervetuloa viihtymään!