Hotellinjohtajamme rakentamassa yllätyksellisiä elämyksiä


8.5.2018

Kummitädin hulmuavat helmat – Alkuvuodesta 2019 avautuva Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen elämys.

Turun Seurahuone tarjoaa asiakkaalle uniikin hotellikokemuksen ja sen kulttuurihistoriallisesti merkittävä kiinteistö kätkee sisälleen arvoisensa sisällön. Hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata on ollut uuden hotellin suunnittelussa mukana alusta lähtien.

 

Millä mielin lähdit mukaan hankkeeseen?

Odottavaisin ja innostuneena. Rakastun tähän hankkeeseen joka päivä enemmän ja enemmän. Ennen kaikkea minua kiehtoo asiakaskokemus ja kaikki se, mikä liittyy ylipäänsä hotellin pyörittämiseen ja asiakaskokemuksen varmistamiseen. Haluan, että hotellissa jokainen yksityiskohta on mietitty asiakkaan näkövinkkelistä ja asiointi hotellissa on asiakkaalle mieleenpainuva ja ainutkertainen elämys.

 

Mitä uutta olet projektin aikana oppinut?

Joka päivä olen oppinut jotakin uutta. Jännää on ollut huomata, miten esimerkiksi markkinointi tällaisessa hankkeessa itsessään on kerroksellista. Markkinoinnin ja viestinnän osalta pitää huomioida todella monitasoisia ja -tahoisia asioita, jotta tavoitamme kaikki sidosryhmät oikealla tavalla. Myös yhteistyö lukuisten projektiin liittyvien eri tahojen kanssa on ollut antoisaa.

 

Mikä on ollut mieleenpainuvin hetki tähän mennessä?

Se oli hieno hetki, kun tulimme ulos Solo-konseptin kanssa. Kaikki se innostus ja ylpeys omassa henkilöstössä ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa oli aivan mahtavaa. On ilo olla tuomassa kaupunkiin uutta brändiä ja sitä mitä Turku ansaitsee.

 

Millainen uusi Solo Sokos Hotel Seurahuone on sinun silmin katsottuna, kun se avataan?

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on kakskytluvun rohkea ja vallaton kummitäti, joka tulee helmet kaulassa, charlestonmekon helmat hulmuten ja kuohuviinilasi kädessä sulkemaan asiakkaan syleilyynsä. Hotelli on aistikas, tyylikäs, nautinnollinen ja täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Hotellissa on ihanat puitteet, jotka yhdistyvät asiakaskokemukseen, sydämellisyyteen ja lämpöön, joka henkilökunnasta huokuu. Meillä Solo-hotellissa voi olla rohkeasti oma itsensä.

 

Solo Soko Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku