Hotellinjohtajamme luomassa uutta urbaania turkulaista hotellielämystä


4.12.2018

Täysin uudenlainen hotellielämys Turun parhaalla paikalla tarjoaa kokonaisvaltaisen kaupunkiloman kaikilla mausteilla. Hotellinjohtaja Tarja Jalonen tekee työtään koko sydämestään.

Kuka olen?
Olen Tarja Jalonen, 48-vuotias, hotellinjohtaja. Toimin hotellinjohtajana Turussa alkukeväästä avattavassa Original Sokos Hotel Wiklundilla sekä keväällä 2020 avattavassa Original Sokos Hotel Kupittaassa. Asun Raision Ihalassa perheeni kanssa, johon kuuluu mieheni Roy ja lapset Tommi 20v ja Saara 15v. Lisäksi taloudessamme tapsuttelee Norwichinterrieri Roberto alias Robi 8v.

 

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?
Työ on kokonaisuudessaan intohimoni. On hienoa olla luomassa Turkuun jotain uutta ja ennennäkemätöntä hotellimaailmassa. Avaamme kolme täysin erilaista ja uniikkia Sokos Hotellia Turkuun. Työsarkaa riittää kahden hotellin avaamisessa ja johtamisessa, mutta pidän haasteista ja organisoimisesta.

Kesäisin minut löytää vapaa-aikanani golf-kentältä Naantalin Kultarannasta. Nautin ulkoilusta ja kauniissa säässä pelaamisesta. Kun talvi alkaa olla ohi ja keväthanget lapissa parhaimmillaan, suuntaan viikonloppuisin Ylläksen mökille ja aurinkoisiin rinteisiin.

 

Minun mottoni on
”On tärkeää tehdä koko sydämestään se minkä tekee”

 

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikon päästä matkalle?
Tähän aikaan vuodesta suuntaan ehdottomasti jonnekin lämpimään missä aurinko paistaa ja golfviheriöt ovat parhaimmillaan. Dubai on tähän aikaan vuodesta varmin lomakohde ja sinne varmaan suuntaisin nytkin. Siellä voi tutustua samalla huikeisiin hotellikokonaisuuksiin, joissa asiakaspalvelu ja henkilökunnan palveluasenne on aina vailla vertaansa.

 

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ”sen oikean” hotellin ja hotellihuoneen valitsemisessa?
Henkilökunnalla on iso rooli siinä, minkä hotellin valitsen työ- ja vapaa-ajallani esimerkiksi Suomessa. Hyvän palvelun jälkeen on ilo palata takaisin samaan hotelliin, jossa henkilökunta tekee työtään sydämellään. Myös  hotellin sijainnilla on minulle iso merkitys. Turussa avattavassa Original Sokos Hotel Wiklundilla on sijainti aivan kaupungin keskustassa ja tulemme panostamaan erityisesti henkilökuntani kanssa vieraidemme palveluun ja viihtyvyyteen. Hotellista tulee vieraidemme paras ystävä Turus.

 

Sydämellinen ja tapahtumarikasta elämää elävä kaupunkilainen,

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku