Hotelliklassikko Aurajoen rannalla täyttää 40 vuotta


14.3.2014

Marina Palace hotelli on tarjonnut Turun keskustassa Aurajoen rannalla tasokkaita hotelli- ja ravintolapalveluita jo vuodesta 1974 lähtien.

Turussa pitkään vireillä ollut uuden suurhotellin rakennushanke kypsyi toteutusvaiheeseen 1960-luvulla, jolloin perustettiin yhtiö Oy Hotelli Marina Ab. Vanha rakennuskanta hävisi hotellin tieltä 70-luvulla historiaan ja paikalla käynnistyivät arkkitehtien Jaakko ja Unto Rantasen piirtämän ja Rakennustoimisto A. Puolimatka Oy:n urakoiman hotellin rakennustyöt.

Tilavuudeltaan runsaan 5 000 kuutiometrin ja lattia-alaltaan yli 5 600 neliömetrin hotelli sai nimen Marina Palace ja sen virallisia avajaisia vietettiin maaliskuussa 1974.

Vuonna 2005 kiinteistö koki täydellisen peruskorjauksen ja hotellin liiketoiminta siirtyi osaksi SOK:n liiketoimintaa. Vuonna 2011 Turun Osuuskauppa osti hotellin liiketoiminnan. Tänä päivänä hotelli tunnetaan nimellä Radisson Blu Marina Palace Hotel.

Syntymäpäiviä juhlitaan läpi vuoden

Radisson Blu Marina Palace Hotel juhlii 40-vuotistaivaltaan pitkin vuotta. Juhlat näkyvät muun muassa teemamenuina, juomatuotteina, tapahtumina ja upeina juhlavuoden etuina.

Perjantaisin Radisson Blu Marina Palacen ravintola Grill It! täyttyy kuumista rytmeistä ja letkeästä fiiliksestä. Salsaperjantait jatkuvat aina huhtikuun 25. päivään asti. Perjantaisin on tarjolla myös herkullinen Latino-buffet.

Sunnuntaisin taas hemmotellaan lapsia. Kaikkien lasten annosten hinnat on tapahtuman aikana tiputettu puoleen, lisäksi lapsiperheille on järjestettyä ohjelmaa leikkihuoneessa. Lasten sunnuntait jatkuvat 20.4. asti.

Tapahtuma- ja etutarjontaa kannattaa seurata hotellin Facebook-sivuilla.

 

Radisson Blu Marina Palace pähkinänkuoressa: Kaikki palvelut saman katon alta

Hotelli tarjoaa 184 tasokasta hotellihuonetta, sekä hyvät yöunet korkealaatuisissa Magic Bed® vuoteissa

Marinan juhlakerroksen monipuoliset ja muunneltavat tilat sopivat niin juhlien, kokousten kuin isojen tilaisuuksienkin järjestämiseen.

Ravintola Grill it! Marina yhdistää tasokkaita grilliruokia ja maailman makuja. Ravintolan salainen ase ja keittiön tärkein elementti on Josper-puuhiiligrilli, jolla lihaan saadaan aito savun ja grillauksen maku.

Hotellin lounge-baari katutasossa houkuttelee drinkille työpäivän jälkeen tai aperitiiville ennen illallista. Asiakkaat viihtyvät myös ulkoterassilla, jossa voi nautiskella Aurajokinäkymistä ja Turun vilkkaasta elämästä.

www.radissonblu.fi/hotelli-turku